Szedtél már fel csak részben a mobiltelefonoddal? Több lent.
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy te (mint gazdag és menő srác) imponáltál már egy kiszemelt csaj előtt a méregdrága telefonoddal, hogy kitetted az asztalra az első randin (pl. csak azért is hogy lássa az Apple logót, hogy te vagy a Jani) vagy hívást imitáltál, hogy elővehesd a lány előtt, hogy lássa, mekkora császár vagy?
Ha igen, akkor milyen telefonnal tetted ezt és bevállt-e a menőzés?
2012. júl. 21. 17:13
1/10 A kérdező kommentje:
*Szedtél már fel CSAJT részben a mobiltelefonoddal?
ELNÉZÉST, DE GYORSAN GÉPELTEM!
2012. júl. 21. 17:14
2/10 anonim válasza:
Ha így akarsz nőt szerezni, tedd az alábbit:
-Vedd elő a mobilod.
-Hajítsd el olyan messzire, amennyire csak bírod.
-Súgd a lány fülébe: "Nekem olyan hosszú, mint ameddig repült."
Tuti siker, bár kicsit drága eljárás lehet csúcsmobil esetén.
De hogy válaszoljak is: Nem, még nem.
3/10 anonim válasza:
Nem, igaz nekem is ájfonom van de szerintem nagyon égő dolog ilyet csinálni, meg persze ha egy csajnak ez jelent is valamit hogy méregdrága telod van akkor az olyan is...
4/10 A kérdező kommentje:
de hiszen köztudott, hogy a mai jól kinéző nők sajnos nem magát a pasit hanem az anyagi javakat nézek. nem jó dolog szerintem, de tény.
2012. júl. 21. 18:34
5/10 anonim válasza:
és ez melyik korosztályra igaz?
6/10 A kérdező kommentje:
mindegyikre
2012. júl. 21. 19:07
7/10 anonim válasza:
és te már szedtél fel így csajt?
8/10 anonim válasza:
keress olyat aki nem a telefonodra bukik :D mert van ilyen nyugi..
10/10 anonim válasza:
Velem már többször megtörtént: elővettem a Nokia 3310-et az utcán, erre megállt mellettem egy faszántos kis kocsi, kiszállt belőle egy szolídan elegáns, nagyon jól karbantartott fiatalasszony és azt mondta: - Uram, látom magán hogy becsüli a régi értékeket és ezért önnek adom magam, mehet a popsiba is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!