Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Van még esély? Zárolt a...

Van még esély? Zárolt a telefon, kéne a PUK kód, de nincs meg. Ilyen esetben van esély hogy életre keltsék a kártyám, vagy vége?

Figyelt kérdés
Váratlanul kikapcsolt a telefonom, nem tudom miért, sosem szokta. Ezer éve nem kapcsoltam ki és így nem is emlékeztem, hogy le van kódolva, így nem tudtam a PIN kódot, most meg kéne PUK. de mivel vagy 6-8 éves a kártya, nincs meg. :( ilyenkor mi a teendő?
2009. júl. 15. 09:33
 1/5 anonim ***** válasza:
55%
Beviszed a szolgáltatódhoz és ott tudnak segíteni. Ha előfizetéses akkor nem árt ha viszed a szerződésedet is. Persze ha feltöltős akkor sem árt ha megvan a számla.
2009. júl. 15. 09:54
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi az infót, pláne, ha tényleg tudnak segíteni. Az a baj, hogy nincsenek meg a papírok, nagyon régen kaptam a kártyát, amúgy Dominós. Többször költöztünk is úgyhogy hiába túrtam a kecót, semmi. Ráadásul épp GYED-en vagyok itthon újszülött babával.
2009. júl. 15. 09:56
 3/5 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem így tudnak segíteni, persze ha a te neved szerepelt vásárlóként. Biztos van nyilvántartásuk, és ha igazolod magad, nem lehet gond.
2009. júl. 15. 10:20
 4/5 A kérdező kommentje:

Na igen, ez az én nagy bajom, hogy nem tudom már hogy honnan van a SIM kártyám...nem emlékszem, hogy kaptam , vettem vagy mi volt :( A telefont is neten vette asszem a barátom évekkel ezelőtt. :(

A Telósok meg tudják nézni valahol tel.szám alapján...? És akkor úgy igazolni..?

Mindenesetre nagyon kszi a segítséget.

2009. júl. 15. 12:30
 5/5 anonim válasza:
53%
Nekem is volt tavasszal ilyen.Másik telóról felhívtam az ügyfélszolgálatot,megmondtam h melyik telefonszámnak nem találom a puk kódját,csak meg kellett adni a vásárláskor megadott ügyfélkódot,amit te adtál meg az ügyintézőnek.Én 20as vagyok,legalábbbis nekem így volt.És az ügyfélkódom a születési év,nap,hónap volt.Ezt bemondtam és kaptam a régi puk kódot,és így tustam új pin-t csinálni.Az ügyfélkódod se tod?Mert ha igen akkor azt bemondod ügyintézőnek és elmondja a puk kódodat.
2009. júl. 15. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!