Miért veszik ennyire?
Figyelt kérdés
sok az olyan kérdés hogy S3, vagy lumia, 900, meg milyen telót vegyek, 50,000 ft fölött. Mégis miért? aztán meg panaszkodnak az emberek, hogy nem mennek el nyaralni. Veszik a telefonokat 100.000 ft fölött, és csodálkoznak, ha nem mennek nyaralni. Nem azért mondom, mert irigykedek rájuk, csak csodálkozom, hogy jaj milyen válság van, hogy 5000-rel kevesebben mennek a Balatonra. Persze, csak veszik megfele a 100.000-es telefonokat.2012. júl. 20. 16:45
1/8 A kérdező kommentje:
Egy 150,000-res telefon árából el lehetne menni nyaralni, és venni egy olcsóbb kategóriás telefont is nem?
2012. júl. 20. 16:47
2/8 anonim válasza:
tudod mindenkit lassan a vaganysag tolt el.Most kidobnak 100.000 ft-ot,hogy legyen egy tuti telefon,de nem ernek vele semmit.
3/8 anonim válasza:
akik ilyet kérdeznek itt, azoknak a 70% a csak kérdezi, de nem veszi meg szerintem. Aki igazán olyat akar venni, az utánnajár a megfelelő helyeken.
4/8 anonim válasza:
Már nem azért de honnan tudod hogy aki kérdezi annak mennyi pénze van?? Nyilván nem az sír hogy nincs pénze nyaralni aki 100-150 ezres telefont vesz. Mégha nincs is annyi pénze ő ezt választotta a nyaralás helyett. 2. Lehet előfizetésre veszi mondjuk munkája miatt akkor máris nem kerül olyan sokba. + telefont részletre is lehet venni. Nem mind1 hogy össze kell gyűjteni 100-150 ezret vagy havonta fizetni 6ezret.
5/8 anonim válasza:
szerintem igaza van a kérdezőnek, én például sok olyat láttam már hogy Iphone-nal meg miegymással rohangálnak de nem tudnak netezni rajta vagy csak egy fránya sms-t küldeni mert arra már nem futja.
Csak azért kell mert most az a divat hogy minél jobb telefonod legyen.
6/8 anonim válasza:
Mit zavar téged , hogy ki megy nyaralni, vagy ki , milyen telefont vásárol? A Balatonra messze nem biztos, hogy anyagiak miatt nem mennek az emberek. Ma már egy külföldi út sokkal jobb ellátással, körülményekkel árban ott van, ahol egy balatoni kiruccanás.
7/8 anonim válasza:
Sokan csak menőznek a telefonnal, mint pl. amit #5 is említ (nekem is van ismerősöm, iPhone 4S, de mobilnet már nem fért bele), de valaki ki is tudja használni, meg arra nem gondolsz, hogy aki sír, hogy nem tud nyaralni az nem ugyanaz az ember(csoport), aki megveszi a 200 rongyos telefont?
8/8 A kérdező kommentje:
6. válaszoló. aha igen persze. Csak azon a részen külföldön ahol eddig sok magyar volt, ott ma már alig ha van 1-2. De a Balatonra is kevesebben mentek, meg külföldre is. Látszik.
2012. júl. 28. 19:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!