Palko97 kérdése:
Miért írja ki a Nokia Lumia 610 Bluetooth csatlakozásnál hogy nem támogatott?
Figyelt kérdés
amikor találtam egy embert a telefonon aki éppen az apám és csatlakozni akartam ellenőriztem a kódot az is egyforma volt de aztán kis idő múlva amikor már elfogadta az apám a csatlakozást akkor azt írta ki hogy: nem támogatott! Valaki mondja meg hogy miért nem támogatott.2012. júl. 20. 00:04
11/17 anonim válasza:
Nem a Nokia szúrta el, hanem a Microsoft. DE! Hamarosan jön a 7.8-as frissítés és onnantól már LEHET küldeni fájlokat Bluetooth-on is!
Ja, és a méregdrága iPhone-okon sem lehet, még a 5-ön sem. És ott így is marad, WP-n meg mint írtam, meg lesz oldva a 7.8-al.
12/17 A kérdező kommentje:
és ezt a frissítést egyszerűen a telóról egy update-vel el lehet érni?
2012. okt. 7. 17:40
13/17 anonim válasza:
Nem, hanem a Zune nevü programmal. De majd kb 2 honap mulva lesz elerheto.
14/17 anonim válasza:
az még oké, hogy a sz.gépről, de nem ismeri fel a gép a lumiát...bassszák meg mert ugy szar ahogy van..
15/17 anonim válasza:
E-mail a windows phone kommunikációs csatornája két azonos telefon között. Bármit küldhetsz a másik készülékre. Ez a jövő!
16/17 anonim válasza:
És ha nincs internet? És ha nem korlátlan internet előfizetése van az embernek? ... hiába régi megoldás a BT, ha egyszer praktikusabb. Amúgy már van alkalmazás a BT rendes használatára: [link]
17/17 anonim válasza:
Van egy olyan app, hogy megosztás BT.
Azzal tudsz zenét, videót stb küldeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!