HTC Evo 3D vs. Galaxy S2?
Egyértelmű, hogy az Evo3D a jobb, ha nem vesszük a 3D t, akkor is jobb az S2 nél.
Yupiter
Jolinar
Az S2 kijelzője sokkal jobb, nem is lehet összehasonlítani az Evo kijelzőjével. Az S2-n a fekete szín fekete,nem olyan halvány. Miért szidod mindig a Samsungot?
Na, ennek fuss neki még egyszer. Mit is tud a Samsung? Mocsárszínű alapárnyalatot, túlszaturált színeket, egyedül a fekete van a helyén. Hányszor nézel üres fekete képernyőt? Én nem szoktam. Ja, és mindezt alsókategóriába illő pixelsűrűség mellett.
Majd akkor nem szidom a Samsungot, ha normális telefonokat ad normális áron. Jelen pillanatban túlárazott és gagyi telefonokat gyárt, egyértelműen hülyéknek. Elég távol áll a szimpatikustól.
De friss reggel honnan tudod, hogy én mindig szidom? :D
Milyen sokan vették meg az S2-t és nem panaszkodnak.
Ez volt 2011 legjobb androidos telefonja,(szerintem a 4s-t is veri), és fog jönni rá a Jelly Bean. Ne a számokat nézd hogy milyen a felbontása, mert szerintem nem pixeles.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!