Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone 3Gs vagy Samsung...

IPhone 3Gs vagy Samsung Galaxy s Plus?

Figyelt kérdés

Van egy IPhone 3 Gs készülékem és 2 hónapos. Lenne cserébe egy s plus ami szintén 2 hónapos. Androidt tartok mert az iOs atomstabil viszont az s plusz jóval erősebb vas.

Kinek mi a véleménye?

Elfogult fikázódós kommentek nem kellenek.

Pártatlan véleményt kérek.

2012. júl. 19. 09:44
 1/7 anonim ***** válasza:
SE-vel elfogulatlan vagyok. S plus-t választanám egyértelműen. 3gs már túl elavult, iphone-t csak 1x kell leejteni, már "kész is van"...több program van az S-re, nem kell fizetni minden prg-ért, szabadabb, szerintem akkuja is jobb. ezek miatt.
2012. júl. 19. 10:00
 2/7 A kérdező kommentje:
De még az iPhone mellet szól hogy jól tartja az árát.
2012. júl. 19. 10:28
 3/7 anonim ***** válasza:

A Samsung a jobb a kettő közül, 3Gs már tavaly is elavultnak számított.

Yupiter

2012. júl. 19. 11:41
 4/7 anonim ***** válasza:

Hát, az S Plus-on elavult Android fut, mig a 3GS-en a legujabb OS legujabb feature-ökkel. Az AppStore-ba van a legtöbb alkalmazás sokkal több mint GooglePlaybe. (vagy mi épp a bolt neve)

Az iOS optimalizáltabb tehát gyengébb vassal hozza azt a sebességet, és a teló is jól tartja az árát, és fogsz rá vevőt találni bármikor, a Samsung-ra meg nembiztos.

Szerintem egyértelműen a 3GS

2012. júl. 19. 15:05
 5/7 A kérdező kommentje:
Így gondoltam én is de azért biztos ami biztos. :)
2012. júl. 19. 15:25
 6/7 anonim ***** válasza:
na igen, lehet hardveresen elavult a 3gs, mégis megkapta a legújabb ios-t, s plus meg marad 2.3-on(bár az se annyira hátrány egyenlőre). de az árát akkor is jobban tartja az iphone. egyszer kell megvenni és használni.
2012. júl. 19. 21:18
 7/7 A kérdező kommentje:
Akkor mindenképpen marad a phone.
2012. júl. 20. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!