Mivel járok jobban? Vélemények a telefonokról?
Samsung Galaxy S III
Alcatel OT-995
HTC One X
Samsung Galaxy Note
HTC Sensation XE with Beats Audio
LG Optimus Black P970
én a htc one x és a samsung galaxy s III között vacillálok de túl drágák...
eddig mindig rosszul választottam és használhatatlan telefonok mellett döntöttem
Eddig nyomógombos telefonjaim voltak. Kaptam egy samsung galaxi core 2-es készüléket. Azzal a tudattal vetem használatba, hogy ez a kor egyik jellegzetes vívmánya. Gondoltam, jóval többet tud majd, mint a "régi".
Azt még nem tudom, a többi milyen, de azt már tudom, hogy ez egy tökéleyes ipari hulladék.
Csak néhányat a hibáiból. Legelső használatbavételnél hetekig nem ír ki nevet a számokhoz.
Ha túl gyorsan írsz, tuti billentyű hibát követ el. Mindig ugyanazokat.
A gps gyakorlatilag nem működik. Ja megvételkor még valahogy, de menet közben már nem. Ha netalán véletlenül elindul, menet közben állandóan azt kell hallgatnod, hogy "nincs gps jel".
Rettenetesen lassú, de ha csak ez az egy gondja lenne, nem panaszkodnék.
A hangkimenet két oldala ellefázisban működik. Ez csak annak mond valamit, aki tudja miről beszélek. A többinek hiába mondanám.
Nincs közvetlen mikrofon némítási lehetőség. Billentyűzeten van,de az minek, mert szart se ér.
Az androidot író programozó kinyalhatja a seggem. Nem tett a billentyűzetre kurzor mozgatót.
Ha ügyfélszolgálat menü rendszerébe próbálsz számokat beütni és a 200 karakter közül az egyikat elütöd, nincs visszatörlési lehetőség! Kezdheted újból végig seggelni a negyedórás menürendszert.
Még biztosan van egy csomó szörnyűség, de hirtelen most csak ennyi jutott az eszembe. De nyugi. A többit is leírom makd. Úgy érzem, ennyivel tartozok a gyártónak azét, amit elkövetett a fogyasztók ellen
Ha kinyitod a fedlapot, 5-10 másodpercre megfagy a hulladék.
Írás közben időnként inaktívvá válik a vissza törlő gomb. Hiába ütöd, mintha ott se lenne. Időnként ki lehet cselezni úgy, hogy elhitetem vele, hogy feladtam, és más karakter ütök. Ekkor ismét aktívvá válik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!