Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mivel járok jobban? Vélemények...

Mivel járok jobban? Vélemények a telefonokról?

Figyelt kérdés

Samsung Galaxy S III

Alcatel OT-995

HTC One X

Samsung Galaxy Note

HTC Sensation XE with Beats Audio

LG Optimus Black P970

én a htc one x és a samsung galaxy s III között vacillálok de túl drágák...

eddig mindig rosszul választottam és használhatatlan telefonok mellett döntöttem

2012. júl. 18. 22:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szia. Szerintem várd meg amig ki jön az Alcatel OT 986. 4.5 inches kijelző. 1.5Ghz 2 magos Proci 5 mpx fő kamera 2 mpx előlapi. Jégkrémszendvics android..:) Az ára 70.000 kürűl. E Hónap végére várható. Bocs a helyesírási hibákért telefonról írok..:)
2012. júl. 19. 12:55
 12/16 anonim ***** válasza:

Eddig nyomógombos telefonjaim voltak. Kaptam egy samsung galaxi core 2-es készüléket. Azzal a tudattal vetem használatba, hogy ez a kor egyik jellegzetes vívmánya. Gondoltam, jóval többet tud majd, mint a "régi".

Azt még nem tudom, a többi milyen, de azt már tudom, hogy ez egy tökéleyes ipari hulladék.

Csak néhányat a hibáiból. Legelső használatbavételnél hetekig nem ír ki nevet a számokhoz.

Ha túl gyorsan írsz, tuti billentyű hibát követ el. Mindig ugyanazokat.

A gps gyakorlatilag nem működik. Ja megvételkor még valahogy, de menet közben már nem. Ha netalán véletlenül elindul, menet közben állandóan azt kell hallgatnod, hogy "nincs gps jel".

Rettenetesen lassú, de ha csak ez az egy gondja lenne, nem panaszkodnék.

A hangkimenet két oldala ellefázisban működik. Ez csak annak mond valamit, aki tudja miről beszélek. A többinek hiába mondanám.

Nincs közvetlen mikrofon némítási lehetőség. Billentyűzeten van,de az minek, mert szart se ér.

Az androidot író programozó kinyalhatja a seggem. Nem tett a billentyűzetre kurzor mozgatót.

Ha ügyfélszolgálat menü rendszerébe próbálsz számokat beütni és a 200 karakter közül az egyikat elütöd, nincs visszatörlési lehetőség! Kezdheted újból végig seggelni a negyedórás menürendszert.

Még biztosan van egy csomó szörnyűség, de hirtelen most csak ennyi jutott az eszembe. De nyugi. A többit is leírom makd. Úgy érzem, ennyivel tartozok a gyártónak azét, amit elkövetett a fogyasztók ellen

2016. máj. 10. 11:39
 13/16 anonim ***** válasza:

Ha kinyitod a fedlapot, 5-10 másodpercre megfagy a hulladék.

Írás közben időnként inaktívvá válik a vissza törlő gomb. Hiába ütöd, mintha ott se lenne. Időnként ki lehet cselezni úgy, hogy elhitetem vele, hogy feladtam, és más karakter ütök. Ekkor ismét aktívvá válik.

2016. máj. 10. 11:52
 14/16 anonim ***** válasza:
Mikor használatba vettem a hulladékot, feltűnt, hogy tele van egy csomó ikonnal. Ezek között volt pl olyan, hogy "filmek". Nem értem, mire a többes szám, hiszen egy film se fér rá, mert megtelik a memóriája. Már az alap frissítéseket is ki kellett kapcsolni, hogy ne teljen meg a memóriája.
2016. máj. 10. 11:59
 15/16 anonim ***** válasza:
Kb 800 telefon számot kellett volna átküldenem a Nokiáról. Nokia Nokia között ez kultúráltan kb 3 kattintás és kész. Ezzel a samsung galaxi core 2-es hulladékkal nem ment ilyen egyszerűen. Ha nem lenne asztali számítógépem, akkor nagy bajban lettem volna. Az ügyfélszolgálatos azt mondta, hogy a kies programmal a probléma könnyen megoldható. Gondoltam ha könnyű, akkor legalább olyan könnyű, mint az Audacity hangszerkesztő peogram. Tévedtem!!! Szopás a köbön!!!mikor a hulladékot összedugtam a vassal, kiírta, hogy ezt nem. Oké. Letöltöttem másik kiest, de azzal se.kerestem a hullladékon az összes beállítások között azt, ami a hiba üzenetben volt. Nem volt ilyen. Oké, hívtam megint a tanár bácsit. Kiderült, hogy mikor rádugod a hulladékot a vasra, a föntről lenyitható ablakban aktiválódik egy lehetőség, ami egyébként sosincs ott. Mekkora szivatás!!!? Miért??? Oké, elundult a kies. Ki tudtam választani a telefonszámokat. Megnyomtam valami gombot és a kies valamit csinált, majd azt mondta, kész. Mi van vaze??!! Neked van kész! De még valahogy át kellene juttatni a számokat a másik telefonra. Rádugtam a másik telefont, remélve, hogy valamit majd csak feldob. De csak a pumpa ment fel. Kizárásos alapon egy gonbra szűkült a lehetőség. "Visszaállítás". Nem mertem megntomni, mert féltem, hogy a 800 telefonszámnak annyi. Oké, hívtam a tanárbát. Az ügyfélszolgálatos mondta. Visszaállítás. Puff neki! Ekkora szivatást!! Ez felhasználóbarát?! Nekem nem az. Úgy érzem, a samsung cég lépten nyomon szivatja a felhaználóit.
2016. máj. 10. 12:21
 16/16 anonim ***** válasza:
Jó pár forógép volt már a kezemben. Smena 8 m. Zenit ttl. Aztán a digitálisak közül jó pár. Elmondhatom, hogy a digit gépek egyre jobbak. Aztán a kezembe került a samsung galaxi core 2-es. Nem voltak extra elvárásaim. Csak olyan képet szeretem volna, mint a többivel. Csak egy mezei virágot szerettem volna lefotózni. A galaxi core 2-es mindig mögé élesített. Amit forózni szerettem volna az mindig homalyos lett. Kinek, vagy minek csinálták a samsungék a galaxi core 2-est??!! Mazohistáknak?
2016. máj. 10. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!