Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mivel járok jobban? Vélemények...

Mivel járok jobban? Vélemények a telefonokról?

Figyelt kérdés

Samsung Galaxy S III

Alcatel OT-995

HTC One X

Samsung Galaxy Note

HTC Sensation XE with Beats Audio

LG Optimus Black P970

én a htc one x és a samsung galaxy s III között vacillálok de túl drágák...

eddig mindig rosszul választottam és használhatatlan telefonok mellett döntöttem

2012. júl. 18. 22:10
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
One X.Jobban megéri az árát, és legalább, ha mást nem is, de játékokat optimalizáltak a 4 magra.
2012. júl. 18. 22:11
 2/16 anonim ***** válasza:

Alcatel OT-995

jó ára van nem drága nem túlárazott ,,pont jó

ehhez az árhoz kapsz egy jó hardveres belsőt + optimalizáltságot

Én nem adnék ki 100-150+..ft-ot telefonért ///2-3 év múlva úgyis kitalálnak valami újat ....

2012. júl. 18. 22:13
 3/16 Nyúlós lónyál ***** válasza:
One X, kétség nem fér hozzá. A jelenlegi legjobb telefon, mindenkit lesöpört. Nézz meg néhány tesztek, pl. mobilarena, ott is imádták. Gyilkos egy gép lett! LG-t nem szabad venni, pláne nem P970-et, a Note és XE pedig már nem teljesen versenyképes egy One X vagy S3 szintű kütyüvel.
2012. júl. 18. 22:16
 4/16 YourDestiny ***** válasza:

Az első három sorrendje:

Toronymagasan az élen a One X, utána S3 (bár a GPU-val eléggé spóroltak), aztán a Sensation XE.

2012. júl. 18. 22:19
 5/16 YourDestiny ***** válasza:
Mellesleg az Xperia S miért nem szerepel a listán? A One X és az S3 közé sorolnám, és jóval olcsóbb mindkettőnél.
2012. júl. 18. 22:25
 6/16 anonim ***** válasza:

Nem igazán értelek. Amiket felsoroltál azok mind android telefonok. Ráadásul nem is gyengék. Mit lehet ezek között rosszul dönteni? Főleg: Hogy kapsz ezekből használhatatlan telefont?

Ha egy Nokia symbian, egy bármilyen wp7, egy android, és egy blackberry lenne a kérdés azt mondom érdemes megnézni mire fogod használni. De most komolyan miben lehet rosszabb a SGS3 mint a OneX? Vagy akár a többi (mert tudom más árkategóriák)...

Az alcatelt ajánlják sokan, hogy jó vétel. Nekem nincs túl jó véleményem a márkáról. A régi telefonjaik mind szarok voltak. Hamar bekrepáltak. De ha olcsón kell egy jó telefon válaszd azt. Egy androidos készülék ez is és pont annyit tud mint az SGS3. A játékokat találsz rá eleget így is. Nem a csúcshardver, de igazából ez miben jelentkezik majd (pár béna játékban amikkel igazából nem is nagyon játszik az ember többet 2-3 alkalomnál)?

LG Optimus Black P970 egy szép telefon nagyon és jó az ára is.

A Galaxi note jópofa de egy rendes telefont szerezz mellé ha ez kell mert ilyen nagy cuccokkal hamar rájössz, hogy telefonálni nem a legjobb. Mellesleg szerintem csak ez az egy amivel nem járnál jól. Túl nagy telefonnak, túl kicsi tabletnak. De ez csak az én véleményem.

2012. júl. 18. 22:30
 7/16 anonim ***** válasza:

Hát ezeket meg hogyan hoztad össze?

Amúgy egyet értek a többiekkel, One X ezek közül (és manapság) bőven a legjobb.

Szerintem a Note felejtős (ha ekkora gép kéne neked, akkor a többi szóba se jönne). Az S3 drágább mint a One X, és sokkal több sebtől is vérzik.

Az Alcatel az ami ma pont elég. Ehhez képest jó ára van, de 1-2 év múlva lehet, hogy már kevésnek fogod érezni.

Sensation XE-m van nekem is, szeretem nagyon, nem tervezem cserélni egy darabig, de azóta már jött ki egy két jobb rivális is.

A Blacket kerüld, LG-t 4X HD alatt nem szabad venni, az LG-nél nagyon értenek hozzá, hogy az ígéretesnek tűnő telefonokat szoftveresen tönkrecsesszék.

Amúgy fentebb már említették a Sony Xperia S-t, ár-érték arányban talán a legjobb felső kategóriás telefon. Nem érdekel esetleg?

2012. júl. 19. 00:47
 8/16 anonim ***** válasza:
vacilálsz két 150.000-res telefon között, ahelyett, hogy ebből a pénzből elmennél egy nyaralásra. Am. HTC
2012. júl. 19. 07:54
 9/16 anonim ***** válasza:

Az OT-995 és az optimus black egyáltalán, hogy került ide a 120-170k-s telefonok közé?

Na mindegy, a lényeg az, hogy a legjobb a one x.

2012. júl. 19. 09:29
 10/16 anonim ***** válasza:
iPhone-os vagyok, de öszintén ezek közül maximum a Note kéne :P
2012. júl. 19. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!