Mivel járok jobban? Vélemények a telefonokról?
Samsung Galaxy S III
Alcatel OT-995
HTC One X
Samsung Galaxy Note
HTC Sensation XE with Beats Audio
LG Optimus Black P970
én a htc one x és a samsung galaxy s III között vacillálok de túl drágák...
eddig mindig rosszul választottam és használhatatlan telefonok mellett döntöttem
Alcatel OT-995
jó ára van nem drága nem túlárazott ,,pont jó
ehhez az árhoz kapsz egy jó hardveres belsőt + optimalizáltságot
Én nem adnék ki 100-150+..ft-ot telefonért ///2-3 év múlva úgyis kitalálnak valami újat ....
Az első három sorrendje:
Toronymagasan az élen a One X, utána S3 (bár a GPU-val eléggé spóroltak), aztán a Sensation XE.
Nem igazán értelek. Amiket felsoroltál azok mind android telefonok. Ráadásul nem is gyengék. Mit lehet ezek között rosszul dönteni? Főleg: Hogy kapsz ezekből használhatatlan telefont?
Ha egy Nokia symbian, egy bármilyen wp7, egy android, és egy blackberry lenne a kérdés azt mondom érdemes megnézni mire fogod használni. De most komolyan miben lehet rosszabb a SGS3 mint a OneX? Vagy akár a többi (mert tudom más árkategóriák)...
Az alcatelt ajánlják sokan, hogy jó vétel. Nekem nincs túl jó véleményem a márkáról. A régi telefonjaik mind szarok voltak. Hamar bekrepáltak. De ha olcsón kell egy jó telefon válaszd azt. Egy androidos készülék ez is és pont annyit tud mint az SGS3. A játékokat találsz rá eleget így is. Nem a csúcshardver, de igazából ez miben jelentkezik majd (pár béna játékban amikkel igazából nem is nagyon játszik az ember többet 2-3 alkalomnál)?
LG Optimus Black P970 egy szép telefon nagyon és jó az ára is.
A Galaxi note jópofa de egy rendes telefont szerezz mellé ha ez kell mert ilyen nagy cuccokkal hamar rájössz, hogy telefonálni nem a legjobb. Mellesleg szerintem csak ez az egy amivel nem járnál jól. Túl nagy telefonnak, túl kicsi tabletnak. De ez csak az én véleményem.
Hát ezeket meg hogyan hoztad össze?
Amúgy egyet értek a többiekkel, One X ezek közül (és manapság) bőven a legjobb.
Szerintem a Note felejtős (ha ekkora gép kéne neked, akkor a többi szóba se jönne). Az S3 drágább mint a One X, és sokkal több sebtől is vérzik.
Az Alcatel az ami ma pont elég. Ehhez képest jó ára van, de 1-2 év múlva lehet, hogy már kevésnek fogod érezni.
Sensation XE-m van nekem is, szeretem nagyon, nem tervezem cserélni egy darabig, de azóta már jött ki egy két jobb rivális is.
A Blacket kerüld, LG-t 4X HD alatt nem szabad venni, az LG-nél nagyon értenek hozzá, hogy az ígéretesnek tűnő telefonokat szoftveresen tönkrecsesszék.
Amúgy fentebb már említették a Sony Xperia S-t, ár-érték arányban talán a legjobb felső kategóriás telefon. Nem érdekel esetleg?
Az OT-995 és az optimus black egyáltalán, hogy került ide a 120-170k-s telefonok közé?
Na mindegy, a lényeg az, hogy a legjobb a one x.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!