Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Van egy C7-esem. Nem egészen...

Gyorgyi33 kérdése:

Van egy C7-esem. Nem egészen értem, hogy mit takar a 'MASS MEMORY', amit kiír, ha rákötöm a sz-gépre? Van még phone memory (ez világos! ) és card memory (ez ugye az SD kártya lesz? ---vagy a SIM? )

Figyelt kérdés
2012. júl. 18. 19:28
 1/2 anonim ***** válasza:

úgy érted usb vel ha csatlakoztatod? A gép ezt írja ki, vagy a telefonon lehet ezt kiválasztani? Nem magyar nyelvű? Nekem ha csatlakoztatom 4 féle mód van.

Nokia ovi suite

tárolóhely

médiaátvitel

számítógép csatlakozása az internethez.

A suite szinkronizálós hülyeség

a tárhely módban a telefon memória (E) illet illetve a memóriakártya érhető el.

Médiaátvitelt nem próbáltam a két év alatt, képek videó zene stb másolgatásra jó a tárhelymód

at internetes, meg ha ráklikk az meg feltelepít egy progit a gépre és ha van mobilneted a telón, de a gépen nincs net, akkor a telóról működve használhatod a gépi böngészőt netre. Szal modem.

Nem tudom ezekre gondoltál e, majd írd meg, mert amit írtál abból nem derült ki teljesen.

2012. júl. 18. 19:50
 2/2 anonim ***** válasza:

A Mass memory az a 8GB méretű belső háttértára a mobilnak.

A Phone Memory az egy kis méretű tár, az előtelepített programok, csengőhangok, háttérképek, e-mailek, SMS-ek, MMS-ek, stb. számára van kialakítva.

A Card Memory pedig a microSD memóriakártya.

2012. júl. 18. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!