Windows Phone? Vélemények tapasztalatok. (Nokia lumia 610? )
Nokia lumia 610 -ről van szó.
Ilyet szeretnék majd venni.
Ha lefrissítem WP 7.8 -ra akkor lehet rajta használni a Bluetooth-ot és lehet használni adattárolóként?
És mi a véleményetek a Windows Phone -ról?
Inkább egy lumia 710 ha már WP7-es Nokia.
A bluetooth most is használható csak fájlt nem tudsz vele küldeni. A 7.8-as frissítésről túl sok konkrétumot nem találtam csak egy táblázatot amelyben a wp7.8 és a wp8 néhány különbségét mutatja, de abban a bluetooth fájl küldés meg a háttértár mód nem volt benne.
Szerintem érdemesebb lenne megvárni a WP8-as telefonokat.
szerintem a nokiák nem érik meg. főleg nem a 610.(kivéve ha kizárólag újat akarsz venni)
használtan kapnál ennyiért egy jobb hardveres tavalyi wp-s telót, amire szintúgy lesz 7.8as frissítés, cserébe nincs korlátozás a kevés ram miatt. rendszer nekem a kedvencem, bár most ios-t használok, de megbántam egy kicsit, ahogy itt mondják, valóban gyorsabb az ios-nél, nekem omnia7-esem volt, kétszer is, és szeretem cserélgetni a telefonjaim, idáig ez volt talán a legjobb telefon/oprendszer, amit használtam. esetleg amit még tudok ajánlani, az a samsung omnia m, ami a 610 ellenfele, kicsit több rammal, így például skype is letölthető rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!