Elveszítettem a mobilom. Valamilyen módon lehetséges bemérni? Bővebben lent.
IMEI szám alapján is meglehet találni.
Az minden telefonba benne van.
De a neheze az, hogy tudod-e a számot?
Nézd meg a könyvekben, azután beviszed a T-Mobile-hoz, és ott lekeresik.
Azután jön az igazán neheze, oda kell menni, vagy valahogy meg kell oldani.
Biztos meg lehet találni, csak idő kell hozzá.
A t-mobile-nak van ilyen szolgáltatása? Mert gondolom nem ingyen csinálják, ha egyáltalán csinálnak ilyet. Bár ha valamilyen csoda útján meg is csinálják, kérdéses, hogy mennyit érsz az adott infóval. Az ilyesmihez nyilván folyamatos követés kell addig, amíg be nem azonosítod és el nem fogod az illetőt, akinél a mobil van. Kétlem, hogy a té belemenne bármi ilyesmibe.
Meg nem vagyok benne biztos, hogy nyomkövetésre azt az apró aGPS vevőt alkalmazzák, ami ezekben a mobilokban van. A szolgáltató saját hálózatán tudja bemérni, hogy kb. merre van a mobil a tornyok alapján, amit a rendőrség kaphat meg szerintem. Ez a szerv ugye meg csak akkor foglalkozik ilyesmivel, ha a mobillal vmilyen komolyabb bűntényt követnek el. (emberrablás, drogcsempészet, stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!