Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen hasznos/érdekes symbian...

Milyen hasznos/érdekes symbian programokat tudtok?

Figyelt kérdés
nokia 5800-ra kellene
2009. júl. 14. 00:21
 1/6 anonim ***** válasza:
nekem még N73-mam van, remélem, 5800 tulaj leszek nemsokára én is. Handy Blacklist a legjobb mind közül, feketelista-program nem kívánt emberek szűrésére. Emellett kell egy filekezelő, meg vmi rar/zip kezelő se árt. Ja,meg valami, amivel videót nézel :)
2009. júl. 14. 01:28
 2/6 anonim ***** válasza:
NEkem van rajta lopásgátló, egy normális zenelejátszó, blacklist, lighshaber:), flash frissítés pdf olvasó, word mobilra kb ennyi:D
2009. júl. 14. 14:40
 3/6 anonim ***** válasza:
JA meg a legfontosabb a Garmin GPS programja
2009. júl. 14. 14:40
 4/6 A kérdező kommentje:
kösz a válaszokat, lézerkardot nekem nem inditja el :(
2009. júl. 15. 00:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Sok progi futtatásához szükség van a python nevű progira. Látatlanban arra tippelek, hogy nincs fent neked, ezért nem indul el. Van sok progi, amit szignózni kell, csak azután telepíthető. Erre van egy kínai oldal, am imegoldja ezt a problémát. Bővebb részletek a nokiaprogramok.hu-n. Ott egy regisztrálás után ingyen letölthetsz alkalmazásokat, játékokat stb-stb. Van sok kifejezetten symbian v5-re készült program is. Én is onnan töltök az 5800-ashoz mindent. Ráadásul van egy nagyon jó fórumja is. Mindent részletesen leírnak. Érdemes megnézni.
2009. júl. 15. 16:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Nokia N8 -ra is van ilyen „python” program?
2011. jún. 3. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!