Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia Lumia 610-est szeretnék...

Nokia Lumia 610-est szeretnék venni! Valakinek vélemény? Szerintetek megvegyem?

Figyelt kérdés
2012. júl. 16. 16:35
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
A djuice-nál szeretnék venni telefont. Akkor onnan mit tudnál ajánlani előfizetéssel olyan 30000ft környékén!
2012. júl. 17. 11:40
 12/15 anonim ***** válasza:
szerintem sem érdemes megvenni. ennyi pénzért kapsz egy használt tavalyi wp-s telefont, ami még hardveresen is jobb, kis ráhatással ugyanúgy lehet magyar nyelvet rárakni, amelyiken nincs. viszont hamarosan(vagy már most is kapható, nem tudom) a samsungnak az omnia m, ami 610nek lenne a vetélytársa, egy kicsivel több rammal.
2012. júl. 17. 12:37
 13/15 anonim ***** válasza:

Pontosan 128 MB-tal több a ram, tehát a 610 másfélszerese.Viszont ez sem lesz elég egy csomó app futtatásához, mert a legtöbbet még mindig az 512-es RAM limit csillagjegye alatt írtak a fejlesztők.Viszont gyorsabbnak gyorsabb lesz, a stabilitással gond nem lesz, max a multitasking lehet majd problémás még egy kicsit.

Szvsz azt sem éri meg megvenni.

2012. júl. 17. 12:43
 14/15 A kérdező kommentje:
Alcatel ot-995 a Djuice-nál nincs én legalább is nem találtam. A huawei g300 az jó lenne? Nekem eléggé tetszik. És árban ez még nekem jó.
2012. júl. 17. 13:19
 15/15 anonim ***** válasza:
Akkor vegyél azt, elég jó telefon. Vagy vegyél OT-995-öt a T-nél és függetlenítsd. :)
2012. júl. 17. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!