Viber app! Mennyire megbízható ez az alkalmazás? Vélemény?
Letöltöttem, aktiváltam (tel.szám.+aktiválókód [sms.] megadásával). Látom, hogy ott van a mobilos hívásnaplóm, + egy pár telefonkönyvi kapcsolat, akiket elérhetnék Viberrel. Még nem próbáltam ki, de valahogy én nem bízok benne. :S Tartok tőle, hogy az előfizus számlát valami oknál fogva meglöki nem kis összeggel, vagy illetéktelen fog az én mobilszámommal felhívni valakit, úgy, hogy mit sem tudok róla. :S Most azon gondolkodom, hogy letörlöm az egész alkalmazást... de a számommal lett aktiválva, akkor is megmarad a számom az adatbázisban? :S Vagy hagyjam meg a mobilomban, még ha lehet sosem használom is majd, talán majd egyszer hasznát veszem?
Mit tennél a helyemben? (van WiFi-m. + adatforgalmam is)
Ha használod mi a véleményed róla?
Lehet tényleg alaptalan a "félelmem" kezdek rájönni. :)
Most mentem be a Beállítások --> Fiókok és szinkronizálásba, és látom, hogy Fiókok kezelésén belül ott van a
-Vider (tel.szám)
-Facebook (e-mail)
-Gmail a Google Playhez (e-mail)
-Skype (felhasználónév)
és alá van írva mind a négynek, hogy "Szinkronizálás kikapcsolva" + általában a háttér-adatforgalom ki van kapcsolva. (kiszoktam mindig)
Nem tudom miért, valahogy az appokkal kapcsolatban nem vagyok 100%-ig biztos, pedig olvastam már, hogy a Marketen belüli letöltött alkalmazások nagy része az.
*Viber... :D
Rajtahagyom szerintem, ha biztonságos applikáció, és nem lesz semmiféle fent említett problémám neki köszönhetően. :)
Hi,
This is a member of the Viber R&D Team!
I'm sorry , My Hungarian is not so good so I will write in English :)
We are delighted to see this discussion about our app, and we are here to provide you with direct help :)
If anyone has any questions/suggestions for Viber, please feel free to let us know, and we will address them shortly.
Thanks,
Viber Team
@A kérdező -
You can try and write in your language, I will use a Translator, and try to help ;)
-----------
Meg lehet próbálni, és írni az Ön nyelvén, fogom használni Fordító, és megpróbálnak segíteni;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!