Galaxy mini 2 VS galaxy ace VS galaxy ace 2?
Akkor azt nagyon rosszul teszed. Hidd el. Hallgass inkább ránk mint a többi 50% alatti arányosokra,az összes Samsung fan.
Ebben az árban ezek a legjobbak: Alcatel OT-995,Xperia U,Xperia Arc S
"én maradok a samsungnál és ezek közül!.."
Ahogy írták a te bajod...
Végülis a te pénzed, baxd el rájuk azt jól jár mindenki, csak te nem...
Komolyan nem értem az utóbbi időben mit ájuldoznak egyesek annyira ettől a kibaxott galaxy névtől...
Alcatel ot-995 és kapsz egy xperia arc s tudású telót...
galaxy ace 2, ki fog elvileg rá jönni az ICS elvileg.
Jók a samu telefonok, persze vannak köztük gyengébbek (ace), ám picit fárasztó ezen a fórumon a sony-fanok fikázása.
"Jók a samu telefonok"
Jók, csak kb. minimum a galaxy s vagy attól felfelé.
Alatta meg lexarják a vásárlókat te meg vígan tapsolsz hozzá.
A sony fanokról meg annyit, hogy nekem ugyan nem az van, hanem alcatel...
De te is nyald ki a samsung seggét, mert van nekik galaxy s2 meg s3 közben meg egy kibaxott huawei vagy az "istenkáromló" sony is armv7 procikkal adja a telóit 40k körül...
Mini 2: ARMv6-os processzor (nincs Flash, kivéve jutyúb)
Kis kijelző gyatra felbontással. 800Mhz-s processzor, ami ma már kevés egy új telefonnál. Emellé még jön a magas (42 000 Forint a T-mobilnál) ár.
Galaxy Ace: lassan 1 (vagy 2, nem emlékszem) éves, 800Mhz ARMv6 (ugyanaz a baj mint a Galaxy Mini 2-vel) Ja és megjelenése óta 50 000 forintért adják....
Ace 2: ARMv7 2 magos 800 MHz-s processzor.
Ezzel annyi a baj, hogy azok az alkalmazások, amik nem tudnak két magon futni, azoknak kevés a 800 MHz, ha fut háttérben 2-3 alkalmazás.
És mindhárom op'rendszere egy szétgányolt sz*r. Ja és az Ace 2-re biztos nem jön ICS....
Ezek közül a Galaxy Mini 2-t ajánlom, mert az a legkisebb rablás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!