Galaxy y vs galaxy ace?
Gyenge hardver és szoftver,elavult és túlárazott.
Alcatel OT-995 sokkal jobb helyette,mindenben.
Kedves kérdező!
A Galaxy Ace sokkal jobb telefon,mint az y, de mivel ahogy az előző is írta, egyik sem valami jó.Ha csak ezek közül kell választani akkor Ace.
hallalee
Utolsó:
A mini2 se egy nagy szám azzal a leggyengébb armv7 procival ami létezik + a szánalmas adreno 200 gpu egy vicc...
Ugyanezt a kombót a huawei 15k-val olcsóbban adja...
"Kedves Huawei és Alctel fanoknak, volt már a kezükben valamilyen Samsung Galaxy? Láttátok a kijelzőt? "
fan a jó édes anyád az...
Volt a kezemben galaxy... Láttam a szomszéd minijének a kijelzőjét. Azóta eladta...
Én meg vettem hülye fejjel egy ace-t. Elég volt eztután a samsung telóiból.
De megkérdezhetem, hogy te láttál-e már pl. egy xperia ray kijelzőt vagy bármi mást is?
Kötve hiszem... De áruld már el mi a tökért nyalod ennyire a samsung seggét?
Mit fizetnek érte?
"Amúgy csak azért kérdeztem, hogy tudsz e valami normális kifogást azon kívül, hogy minden második ember kezében ezek vannak."
Miért te tudsz?
Mi a tök jó ezen a galaxy y-on? Közben ugyanannyiért huawei y200 van armv7 proci-val?
Galaxy ace? T-mobilnál olcsóbb szinte az alcatel ot-995, ami reggelire megeszi?
Galaxy mini azzal a 3.2-es kijelzővel meg az ehhez "illő" 240*320 felbontással?
És még te jössz azzal, hogy pl. én láttam-e valamelyik kijelzőjét?
Na, nyald tovább a samsung seggét és ők még xarabb telókat xarnak a világra 50k alatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!