Melyik a jobb iphone 4S 16GB vagy Samsung galaxy S III? kül szempontok alapjál?
Figyelt kérdés
2012. júl. 15. 14:50
1/16 anonim válasza:
És mik lennének azok a különböző szempontok?
(Egyébként S3, de ez az én személyes véleményem)
2/16 anonim válasza:
Ezek közül 4S, a teljes kínálatból One X. S3 semmiképp.
4/16 anonim válasza:
S3-mat ne ,samsung szar telokat gyárt. ájfont vegyél.
5/16 anonim válasza:
Megint egy pár barom, aki irigykedik.
2. Nem kérdezett semmit a sz@ros onix ről, az iPhone lassan már egy éves és nem a mai a hardvere.
Szerintem S3 .
6/16 anonim válasza:
Csak épp azt nem veszed figyelembe hogy az iOS-nek az a hardver is elég ami az i4S-ben van, az S3 meg azzal a tegra3-al sem stabil annyira mint az iphone és PONT
7/16 anonim válasza:
Szíve joga mindenkinek, de nekem s3 ingyen sem kellene. Volt szerencsém egyet kipróbálni, azt vártam mikor adják hozzá a kézitáskát, amiben hordhatod... Sry, de ez az ÉN véleményem.
8/16 anonim válasza:
Utolsó Előtti:
Az S3-ban Qualcomm Snapdragon S4-es exynos quadcore van, nem Nvidia Tegra 3.
9/16 anonim válasza:
próbáltam a samsungot és az iphonet-is egyik sem jött be nekem annyira de a kettő között iphone
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!