Melyik telefin legyen? Samsung galacy s3 vagy iPhone 4s?
Figyelt kérdés
Február körül szeretnék telefont venni. Eddig Samsung Galaxy Minim volt és meg voltam vele elégedve de most új kell. Samgung Galaxy s3 vagy iPhone 4s? nem tudok dönteni. kicsit zavar hogy az s3 nagyon nagy, de szerintem okosabb mint a 4s. most akkor melyik legyen ?2012. júl. 13. 15:58
11/17 A kérdező kommentje:
a sony ericson és a htc nem épp azok a márkák amiket szeretek. magyarul nem tetszik maga a telefon. de azérrt köszi a válaszokat.
én is abban reménykedek, hogy arra már meglesz az iPhone 5
2012. júl. 15. 10:05
12/17 anonim válasza:
Jaja, vegyél HTC ONE X-et, ha kétóránként tölteni akarod a mobilod aktív használat mellett. :D :D :D :D :D
Ha meg ráér februárig, akkor addigra már megjelenik úgyis az 5-ös iPhone...szerintem vedd azt meg.
13/17 anonim válasza:
Ezt a kérdést majd akkor tedd fel....
14/17 anonim válasza:
Jaja s3 de majd februárban akkor iPhone 5.
Én most cserélek 4Sröl s3-ra
15/17 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2012. júl. 16. 10:40
16/17 anonim válasza:
Minek neked egy ilyen telefon? Kihasználnád rendesen? A következő ájfón februárban kb. 200 000 Forint körül lesz (64 gigás változat. Eddig mindegyik ennyibe került) Annyiből egy nagyon pöpec gamer számítógépet vehetsz.
17/17 anonim válasza:
Ja és olyan cég, hogy Sony Ericsson, már elég régóta nem létezik. Sony Mobility...
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!