Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Elrontottam valamit az android...

Elrontottam valamit az android felrakásánál? (Bővebben)

Figyelt kérdés

El kezdtem csinálni az X8-asomra az android 2.3.7 -et (GingerDX). A telefont rootoltam , újraindította magát , beírtam a kódot és valamit kiírt a telefon miszerint admin jogokat kaptam. Most ki szabad-e húzni az usb-t mert a zip fájlokat még nem tettem fel...? Vagy az egészet elrontottam?

Sürgős és köszönöm az értelmes válaszokat!

2012. júl. 12. 20:38
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel még csak rootoltad a telefonodat, megkaptad a superuser/admin jogot.A többi még csak most kezdődik, eddig nem rontottál el semmit.
2012. júl. 12. 20:42
 2/5 A kérdező kommentje:
Ezt írta ki amit írtál ez igaz de ugye még az usb-t attól ki lehet húzni a telefonból h a másik felét később csináljam meg? Valamint bármit lehet csinálni attol még vele?
2012. júl. 12. 20:45
 3/5 Fodi97 válasza:
Persze a zip fájlokat majd recovery módban rakod rá clockworknoddal, amit ha még nem raktál rá alap root tal akkor letöltheted a rom managert, és ott ha jól tudom az első, hogy flash clockworkmod recovery image. Ez cseréli le a gyári recovery imaget, és ezzel tudsz zip et telepíteni(ez esetben az új os-t) de ez előtt csinálj mentést. Erre a legjobb az app backup and restore, de magával a clockworkmoddal az egész jelenlegi rendszert le tudod nenteni, és visszaállíthatod a jelenlegire
2012. júl. 13. 09:52
 4/5 A kérdező kommentje:

Kell hozzá ha feltettem mindet hogy a modulokat is fel kell tennem az mi?

Itt olvastam : [link]

Ezt linkelte: [link]

2012. júl. 13. 17:05
 5/5 A kérdező kommentje:

Utánaolvastam és kiderült hogy az újabb Gingerhez újabb Modul kell... Am mi az a Modul és ezeket kell letölteni innen ha Stock Kernelre akarok telepíteni?

[link]

2012. júl. 13. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!