Samsung galaxy ace-t most vettünk, de nagy marhák voltunk és a sim helyére raktuk a memóriakártyát. Teljesen betoltuk, nem bírjuk kiszedni. Hogyan lehet kiszedni? Vagy kuka a telefon?
ha szétcsavarozzuk akkor ki lehet?
esetleg telefonos boltba ki tudják szedni?
teljesen benyomtam mert könnyen bement és nem gondoltam arra h rossz helyre rakom... :S
mondjátok, h nem lesz kuka a telefon!!! :S :((((
Kuka biztos nem lesz .
Ne is csavarozd szét mert akkor el veszítheti a garanciát ha meglátják a szervizben hogy te megbütykölted .
Próbálkozz csipesszel kiszedni hátha sikerül vagy tűvel kijjebb piszkálni hogy meg tudjad fogni . Ha nem sikerül akkor vidd be a szervizbe ott kiszedik .
teljesen bement, és nagyon kicsi a lyuk, szóval a szemöldökcsipesz kilőve :S tűvel próbáltuk, de nem merem nagyon birizgálni :S
és az a baj, hogy tescos- telenorban vettük, ott nemtom hogy értenek e hozzá.. ajj
köszi a válaszokat!
de akkor biztos ki tudják szedni legfeljebb a szervizben nem?
attól félek, hogy kuka lesz :S és előfizetéses..szóval
kicsit lenyugodtam, köszi :D
a kiröhögést nem bánom xd én magamat is kiröhögtem, pedig nem is vagyok akkora analfabéta ilyen szarokhoz, de hát ezek szerint mégis :D
A boltba azt mondták, hogy nem tudnak mit csinálni vele, be kell küldeni szervizbe ahol 2-3 hét alatt pár ezerért megcsinálják.
Mondtuk, hogy nem kérjük (nem akartunk ennyit várni és fizetni..)
Szóval szétszedettük egy ismerős szakival, sszétcsavarozta és kész :) 5 perc volt.. A gari elvben ugrott, gyakorlatban meg nem látszik nyoma a csavarok birizgálásának, tehát lehet észre se vennék. Másrészt pedig remélem, hogy nem is lesz szükség a garanciára :(
Köszi a segítséget :) sziasztok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!