Hogyan töröljem ki az egyik felesleges Hotmail levelező rendszert lumia 800ról?
Kérlek lépésről lépésre írd le nekem:)
Hol kezdjek hozzá?
Köszii
ennél sokkal részletesebben nem tudom (főleg, hogy nekem angol a rendszer, neked gondolom magyar)
bemész a beállításokba, rányomsz az angolul email+accounts című elemre és akkor kilistázza az összes fiókodat, ami a telefonon be van állítva. megkeresed, amelyiket ki akarod törölni, hosszan rányomsz és törlés. ha meg a beállításaikat akarod szerkeszteni, akkor csak simán rányomsz valamelyikre.
viszont azt a fiókot nem lehet kitörölni, amit legelsőként adtál meg, mert azt használja a telefon a marketplace-hez, meg mindenhez. viszont ha rányomsz, ki lehet kapcsolni, hogy az emaileket leszedje.
a korlátokkal tisztában vagy? max 40 másodperc és 1 mb
én a gyári csengőhangokat használom, szóval a szerkesztgetést nem nagyon tudom, de egy kis guglizás után azt írták, hogy a régi movie makerrel (link: [link] ) lehet hangfájlokat szerkeszteni.
ha kész, kiexportálod, behúzod a zune-ba, jobb gomb, szerkesztés és a műfajt írd át RINGTONE-ra, aztán rakd föl a telefonra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!