Melyik a legjobb: Samsung Galaxy Mini/ Nokia Asha 300/ Nokia c5-03?
Igazából főleg telefonálásra, zenehallgatásra, fényképezésre, esetleg wifis netezésre kellene.
Abszolút nem vagyok képben a telefonok világában, ezért köszönöm előre is! :)
Az Asha-t csak akkor ha feltétlenül gombosat szeretnél.
A többi kettő elavultak és túlárazottak.
Huawei Ascend Y200 a legjobb ebben az árban
Nem nem nyomógombosat. De, ha az sokkal többet tud...elgondolkodnék rajta. Igazából nem ismerem a Nokiát. Hallottam, hogy jó meg strapabíró, stb. De nekem sosem volt.
Igazából én is a Galaxy felé húzok. Csak itt Gyk-n mindenki leszólta eddig. És ezért érdeklődtem utána. Igaz ezeknek a kérdezőknek van/volt választási lehetőségük.
Köszi! :) Várok még válaszokat!
Az ilyenekre ne hallgass(utolsó válaszoló).Csak azért ajánlják a Galaxy minit mert nekik az van és akkor már neked is azt kell venned.Galaxy mini:sz*r kijelző,nincs optimizálva,gyenge és elavult hardver,túlárazott
Amint mondtam Huawei Ascend Y200. Keresztbe lenyeli az összes alsókategóriás Galaxyt beleértve az Ace-t is.
Kedves utolsó! Köszönöm kedvességed, de azt sajnos nem tudom megvenni. Ezért is írtam a Telenoros akcióról. Hogy amiatt kérdezem, nem amiatt mert elsőre beleszerettem a készülékbe.
Még esetleg a Samsung Champ2, és a Samsung Star2 játszik.
Kérlek titeket ezek alapján mondjátok meg a "tutit"! Tudom, hogy jót akartok! De nem választhatok mást...ha választanék ilyen szempontból biztos rád hallgatnék.
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!