Szerintetek megér plusz 15ezer ftot a neo v az xperia mini prohoz képest?
Figyelt kérdés
2012. júl. 11. 14:49
1/5 anonim válasza:
Nekem megérne, mert annak nagyobb a kijelzője, és a mini pronak meg túl kicsi, de attól függ, hogy mire használod.
2/5 anonim válasza:
igen,meg!
a neo sokkal többet tud mint a mini pro (régen én is ilyet akartam)
3/5 ancsalovenutella válasza:
Egyáltalán nem tud többet a neo v,teljesen azonos a tudásuk.Ahogy előttem is mondták,attól függ,hogy mire használod.Ha inkább webböngészésre,hívásra,képnézegetésre akkor a neo v a neked való,ha viszont facebook sms függő vagy és nem olyan fontos az,hogy most ú de milyen nagy tepsi telefonod van,akkor a mini pro-t ajánlom.Ez egyébként attól is függ ,hogy fiú vagy,vagy pedig lány.Merthát egy tetemes férfi kézben eléggé érdekesen néz ki egy ilyen telefon...De ha lány vagy,akkor ezt pont neked találták ki.
4/5 A kérdező kommentje:
Hát igen, ha lány lennék, megvettem volna a miniprot... Szerintetek ciki fiúként minipro?
2012. júl. 25. 16:01
5/5 ancsalovenutella válasza:
Attól függ hány éves vagy...Ha már túl vagy a 20-on akkor inkább a neo-t ajánlom,de ha még a tizenévesek közé tartozol,akkor nyugodtan vedd meg a mini pro-t,mert abban a korosztályban nagyon is menőnek számít,ha valakinek qwerty-s mobilja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!