60-70 ezer Forint-ig keresek okostelefont. Melyiket Ajánljátok?
Használt telefon nálad szóba jöhet? Vannak nagyon jó áron bontatlanok is, vagy mindenképpen boltból szeretnél venni?
Akkor amit először ajánlanék az egy iPhone 3GS-t. Most vettem én is és egyszerűen fantasztikus. Nálam verte a Galaxy S és S II-t.
Akkor ott van a HTC és Samsung. Esetleg Sonyericsson Xperia családból egy felsőkategóriás. Eezeket csak sorolom
ezek jó telefonok az már más kérdés mennyiért tudod őket megvenni újonnan/használtan/használtan de bontatlanul/karcosan stb. vannak kompromisszumok.
És nem érdemes alsókategóriásat venni. Ha veszel, ezeket amikor kiadták: pl. Galaxy Mini, azonnal megszűntek rá a frissítések szoftverileg stb. Meg az ilyen telefonokat mint ZTE, Xperia mini/pro nagyon kevés app támogatja.
Előnyben az iOS (3GS/4) amire még mindig és folyamatosan vannak támogatások. (3G-t vagy korábbit nem érdemes venni)
És az Android egy sz*r. Nemrég adták ki az SII-t de már az új JellyB nem fog rá kijönni.. Ehhez nagy ész kelett a fejlesztőknek.
Egyébként én inkább Androidos vagy Windows Phone-os vagyok
:P :P
3GS már régi, az hogy frissítés van rá meg inkább átok, mert a régebbi szoftverrel jobban megy.
Egyébként ennyiért talán már ki tudsz hozni, egy Sony Xperia Sola-t, én első helyen ezt ajánlom. Picit olcsóbban Xperia U, ha elég a 4 giga memória, ugyanis sajnos nem bővíthető.
Windows fronton a választék nem nagy, Lumia 710 és kifújt, más nagyon nem kapható nálunk ezen az áron.
Akkor már SII vagy feljebb.. de ennyiért újonnan nincs.
Használtan már akad-akad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!