Alcatel ot-995 szoftver vagy hardver hiba?
Nekem még két hete sincs meg, de legszívesebben falhoz vágnám már... Az aksija fél napot sem bír ki, a hangszórója az első naptól kezdve csak szörcsögő, sistergő hangokat ad ki... És még legalapabb játékok is beszaggatnak rajta. Rnnél azért többet véártam tőle...
Ha meg elviszem szervizbe, már megint telefon nélkül leszek 3 hétig...
Olcsó hús, híg lé...
a jatekok nagyon szepen mennek rajta nekem, kiurited a RAM-
ot jatek inditasa elott? mert ha nem akkkr azert szar
Sziasztok!
2 napja vettem meg az Alcatel OT 995-ömet.Egyszerűen beleszerettem!Imádom!
De van egy kis problémám..remélem valaki tud nekem segítei!
Ezt a telefont ugye már nem kell első alkalommal olyan nagyon sokáig a töltőn hagyni, vagy de?!
Illetve, a második nap letöltöttem egy játékot, az elején még jól működött, de aztán fél percenként elment a kép egy pillanatra majd visszajött!Ez miért lehet(ett)?
A következő kérdésem pedig az lenne, hogy az miért történhetett meg, hogy tegnap este feltettem töltőre (laptopról töltöttem), mielött lefeküdtem 73%-ot írt ki, amikor pedig reggel levettem a töltőről 3%-ot..(pedig wifi, minden ki volt rajta kapcsolva)?!
Nagyon fontos lenne valaki segítsége, és előre is köszönöm!!!;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!