Tegnap kaptam egy Samsung galaxy mini (gt-s5570) okostelefont. Akármit csinálok a wifi nem működik. Szerintetek mit csináljak?
egymilliószor el lett mondva / le lett irva, hogy alsókategóriás samut NE vegyetek :D Add el vhogy és vegyél egy másik telefont. :)
Amúgy nem csatlakzik a hálózatra vagy mit ir?
Inkább nem taglalom én is, hogy mennyire rossz telefont vettél...
a kérdésedre vissza térve..hogyhogy a "wifi nem működik"?? van egyáltalán hálózat? lehet nem elég erős a jel vagy akármi! ha leírod bővebben akkor tudunk segíteni :))
Valahogyan ez a vacak telefon nekem azonnal csatlakozik a wifire és még működik is vele.
Kiütést kapnátok, ha nem azzal kezdenétek egy választ, hogy amit a kérdező vett telefont dobja azonnal a kukába?
Én fogtam a kezembe minit sajnos! :) És biztos nem viccből mondja ugyebár a gyakorisok 75%-a , hogy ratyi a telcsi :D
Egyébként kérdező , jelerősség mekkora? A hálózat jelszavát jól irtad be?
A válaszíró 82%-ban hasznos válaszokat ad.
Tudod, sokan nem értik meg a kérdést, csak a fikázást látják, és tapasztalat nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!