2/11 mantis religiosa válasza:
Amikor alszok, vagy a kedvesemmel vagyok. Így mindenki nyugodtan hívhat bármikor, ha kicsöng felveszem, ha meg épp alszok, akkor bekapcsolás után úgyis jön sms arról, hogy ki keresett.
Ja! A munkám miatt elég össze-vissza életritmusban élek, így a legjobb mindenkinek.
3/11 anonim válasza:
Én nem szoktam kikapcsolni, csak ha nem töltöm fel idejében, akkor legfeljebb lemerül. Nagyon kevesen szoktak hívni, szóval nem igazán zavaró.
4/11 anonim válasza:
Hetente egyszer ajánlott is, akár csak egy percre is kikapcsolni. Az elektronikának jót tesz, ha alapállásba állhat.
5/11 anonim válasza:
Nem szoktam kikapcsolni én se . Ha olyan helyen vagyok akkor is csak lenémítom
6/11 anonim válasza:
Amikor kérnek rá, olyan helyen ahol megzavarhat valamit.
Amúgy 2-3 naponta mindenképpen kikapcsolom, jót tesz neki, és ha nem teszem meg akkor lassul.
7/11 anonim válasza:
Amióta az iPhone 4-re ráraktam az iOS6-ot nem kapcsolom ki mert van rajta olyan funkció hogy Ne zavarjanak.
8/11 anonim válasza:
Megint itt van egy Iphone fan :(
9/11 anonim válasza:
Istenem...És mi van akkor ha iPhone telefonom van? Ha valakinek iPhone-ja van az már rögtön fan? Ennyi erővel akinek Androidos telefonja van az rögtön Android fan? Amúgy meg Androidos tabletem van. Akkor mosmtár Android meg iPhone fan is vagy egyszerre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!