Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony Ericsson W302-t miért...

Sony Ericsson W302-t miért nem ismeri be telefon módnál egyetlen program sem?

Figyelt kérdés
Letöltöttem a drivert, feltettem a Sony Ericsson PC Suite legújabb példányát, de nem ismerte fel. Majd letöltöttem a MyPhoneExplorer 1.7.3-t (legújabb), az érzékeli, hogy feltettem a telefont, ki is írja, hogy a telefont felraktam a gépre, majd a kapcsolódásnál kiirja hogy azonosítás, félig betölt majd ezt írja ki: "A telefont nem sikerült azonosítani". Adattárolás módban fel tudom rakni rá, amit akarok, de valahogy egy programban jobban megbíznék, mit tehetek, hogy működjön a programokban is?
2009. júl. 10. 20:39
 1/6 anonim válasza:

Szerintem le van tiltva a gépeden a COM port!

Windows-on így ellenőrizheted:

Vezérlőpult->Rendszer->Hardver fül->Eszközkezelő->Portok (COM és LTP)

És itt minden legyen engedélyezve! :)

2009. júl. 10. 20:43
 2/6 A kérdező kommentje:
Vistam van és nem lehet engedélyezni, csak kiírja, hogy mi van csatlakoztatva. Tegnap a MyPhoneExplorer be is érzékelte, hogy a COM4-n van, de most nézem és itt a hardvereknél nincs bent a COM4... :S mit tegyek?
2009. júl. 11. 14:21
 3/6 A kérdező kommentje:
ja és a MyPhoneExplorer most is érzékelte hogy feltettem... :S
2009. júl. 11. 14:22
 4/6 A kérdező kommentje:
idegesítő...-.- ha a gép hátsó USB portjára dugom akkor megy... szóval nem kell a segítség már :P de nagyon szépen köszi mert abból jöttem rá amit mondtál :P :)
2009. júl. 11. 14:38
 5/6 A kérdező kommentje:
áááá :@ már ideges vok :@ most meg nem tudja szinkronizálni :@
2009. júl. 11. 14:43
 6/6 A kérdező kommentje:
úúú.... telefonkönyvet megnyitnám... szinkronizálna... majd egy idő után: az OBEX... és most megint azt írja h a telefont nem sikerült azonosítani....
2009. júl. 11. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!