Letölthető ingyenes GPS program a Sony Ericsson Xperia X10 mini pro-hoz?
Üdv Mindenkinek!
Először is ne haragudjatok, hogy felvettem ezt a kérdést, mert lehet, hogy más oldalon választ kapnék... de nem igazán értek az ilyen dolgokhoz rákeresésére.
A minap vásároltam egy Sony Ericsson Xperia X10 mini pro mobiltelefont. A GPS szolgáltatást nem tudtam elindítani, de többen állítják, hogy ez a szolgáltatás fizetős. Esetleg tudnátok javasolni a telefonhoz egy ingyenes programot, vagy ha nem kell az opcióért fizetni, leírnátok, hogy hogyan tudnám futtatni az alkalmazást?
(Egyébként ennél a típusú telefonnál hogyan lehet az érintőképernyőt "frissíteni" avagy kalibrálni (talán így mondják)?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Torrentről letölthető "ingyen" az iGO.
320*240-es felbontást keress.
Ezerszer ki lett tárgyalva, hogy a gps NEM fizetőy, csak a net amit az ALKALMAZÁS használ a navigáláshoz pl. google maps, de már annak is van offline funkciója.
Akkor, a gps program kifejezés nem egyértelmű, mert pl. a kamera is használhatja a gpst ha be van kapcsolva a geotagg opció és Marketen is van egy pár alkalmazás ami használja a gps-t pedig nem navigációs program.
Jó offline navigációs programok androidra pl. sygic aura, ndrive
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!