S. E. Xperia X8-ra hogyan tudok usb adatkábel segítségével a számítógépről a telefonra képet/videot áthúzni és ugyanezt fordítva vagy kell vmi program is?
összekötöd a gépet, kidob 3 választási lehetőséget a telefon: a telefon csatlakoztatása(itt tudsz majd fájlokat kezelni később de nekem így mindig lefagy a telóm) a második a PC Companion telepítése(ez a szoftver a gépre és benne van a telód szoftverének a frissítése, szinkronizálás, fájlkezelő és még pár dolog) és végül a telefon töltése
ha elsőnek kötötted össze géppel, akk telepítsd fel a pc companiont majd frissítsd le a programot és ha kész már indíthatod is a fájlkezelőt meg akár még újabb androidot is tehetsz rá :)
én mikor belementem a sony Ericsson PC companion-ba
ott van olyan hogy fájl kezelő alatta,hogy kezdés belemegyek és phone card j-t megnyitja és nem csinál semmit mi lehet a baj
Lol. nem igaz hogy ilyen bénák vagytok.
bedugjátok az t a szerencsétlen telefont a gépbe usb kábellel.
Ki kell választani hogy "telefon csatlakoztatása"
aztán ha van autorun akkor mappakén megnyit ha nincs sajátgépből casrélhető lemez. még a pc componaion se szükséges ehhez a művelethez.
Hogy ha meg főzött rommal van a teló akkor annak a kérdését ne itt tegyétek fel mert az már nem ide tartozik hanem csak a gyári android rendszerhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!