Melyiket telefont ajánljátok?
Galaxy minim van.Használtan vettem. Meg vagyok elégedve vele teljesen. Most lehetőségem van újítani előfizetést telefonnal.
Csak annyiban térnék el a minitől, hogy nagyobb kijelzőt szeretnék.
A szóba jöhető készülékek:
Ace
One touch
Melyik lenne a jobb ?
ace-t semmi féle képpen NE!!
amivel a legjobban jársz az az alcatel OT 995
6x telibe veri az ace-t és 4,3" ami azét picit nagyobb és jobb minőségűbb a mininek a 3,14"-tól :DD
Tudom.
A galaxy mini is sz@r, ahogy olvasni szoktam. Nekem viszont megfelel . Talán annyi a hibája, a kihangosítása elég halk.Most válthatok , hát gondolkodok, mire. Igaz, ráérek várni is, hátha bejön újabb nekem megfelelő az ajánlatok közé.
Ha a kettő közül valamelyik olyan sz@r, mint a mini, csak nagyobb kijelzővel, akkor nekem megfelel.
Tehát: Telenor one touch, vagy ace?
azt meg kell mondani nekem is bejön a mini,,csak az árával van bajom
Ha így álsz hozzá akkor az ace-t nyugodtan megveheted mert az jobb telefon a mininél ,,
az ace se egy szar telefon ,,,nekem a samsungoknál csak az árral van a bajom mert nagyon túlárazottak
pl 30k-ért simán megvenném az acet-t
00.28
Nincs gondom az árával, mivel én mindig is előfizetéses voltam, vagyok. Idáig minden telefonomat minimális befizetéssel vettem. Játék nem érdekel. Net megy, ha tömegközlekedek.Néha egy-egy fotó,rádió hallgatás, és Bt -n, vagy kihangosítással beszélgetés.A minin van jó néhány kedvelt app. Azt hiszem, ennyi :))
Köszönöm !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!