Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Most kapom meg az első Android...

Most kapom meg az első Androidos telefonomat, egy Samsung Galaxy S3-at. Pár appot mondanátok, hogy mit érdemes rátenni?

Figyelt kérdés

Lenne egy-két kérdésem is: Mit takar a root-olás? Tényleg garanaciavesztéssel jár? Szeretnék belőle egy nagyon komoly telót kihozni, több tíz alkalmazással, esetleg valamire "specializáni. Pl.: profin WI-FI törés, Bluetooth törés, elég komoly játékok, stb. Ötletek?

Köszönöm a válaszokat!:)

2012. júl. 6. 01:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

OSMOS HD-fizetős de van belőle demó is 10 szinttel. Idegnyugtató játék.

Tangram-agytornáztató

2012. júl. 7. 12:03
 12/18 anonim válasza:

ó te kulák szemét galaxy S3 és csak az első androidos telód

nem lett volna jobb elsőre mondjuk egy telenor onetouch?

2012. júl. 7. 21:53
 13/18 A kérdező kommentje:
Igazából már volt egy, pár napig. Egy Galaxy Mini, amit utáltam, ezért oda is adtam anyukámnak, ő imádja..:D nagyon megtetszett az Android és már rohadtul unom az iOS kötöttségeit, szóval a Galaxy S3 mellett döntöttem. Szerintem nem választottam rosszul..:D
2012. júl. 7. 23:25
 14/18 anonim ***** válasza:
Ha ingyen le akarod tölteni azokat az appokat amik googleplay-en fizetős, a böngészőn keresztült töltsd le a snappzmarket alkalmazást
2012. júl. 9. 22:17
 15/18 A kérdező kommentje:
Köszi, kipróbálom!:)
2012. júl. 10. 20:33
 16/18 anonim ***** válasza:

Ugyanúgy vagyok mint a kérdező, iPhoneról váltok s3-ra, és én sem értem hogy a sok balf@sz fan miért nem válaszol a kérdésre ehhelyett

Néhány hulladékot ajánlanak a kérdezőnek, szerintem ha megrendelt már egy telefont, akkor nem kell ajálngatni rosszabbakat, gyengébbeket.

Én úgy keresek appokat hogy megnézem a kategóriáknál a letőltési számot vagy a toplistát. Sok sikert

2012. júl. 11. 17:24
 17/18 A kérdező kommentje:
Köszi! Én sem értem,hogy miért kell okoskodni, ha már egyszer megrendeltem.. Na mindegy..
2012. júl. 11. 19:13
 18/18 anonim ***** válasza:

Komoly játékok Androidra:

NFS Most Wanted

ASPHALT 7

GTA 3

GTA Vice city (dec. 6-án jön ki)

Gangstar Rio

Minecraft Pocket edition

2012. dec. 1. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!