Mi a véleményetek a Samsung S5830 Galaxy Ace telefonról? Érdemes megvenni?
Figyelt kérdés
2012. jún. 27. 19:03
1/6 anonim válasza:
Nem. Gyenge hardver, Android 4.0-át nem fogja látni, és mindezért sok pénzt kérnek. Pénzkidobás, annyiért kapsz jobb telefont is, például Alcatel OT-995, bármiben megveri.
2/6 anonim válasza:
Az előzővel értek egyet!! Nem érdemes , 25 000ft-ot csak a samsung feliratért fizetsz ki ..........
3/6 anonim válasza:
azért a samsungok még mindig olcsóbbak mint a sonyk vagy a htck. De egyet értek az előzőkkel, nem érdemes. Keress "noname" telókat. Mint plz Alcatel, Zte stb. Pl, Alcatel ot 995 jobb mint egy iphone 3gs és fele annyiba kerül
4/6 anonim válasza:
Ööö... olcsóbb? Igen, átlagban, de azonos árkategóriában levő Galaxy fakocka egy hasonló Sonyhoz képest (egy SE Live erősebb hardveresen mint egy Ace, van rá Android 4.0, és 10000-rel olcsóbb). Az Alcatel meg jön föl a piacon és megbízható telókat gyárt.
5/6 anonim válasza:
igazad van, én csak 1-2 telefonnál láttam hogy az ár/érték kategóriában rosszabb mint a samsung. de abban szerintem mindenki egyetért hogy pl az alcatel olcsóbb és sokkal jobb.
6/6 anonim válasza:
Vegyünk egy példát: OT.995 és Galaxy Ace (kb. egy árkategória):
Ace: 320x480, 3,5" OT-995 480x800, 4,3"
hivatalos beszédidő: Ace 11h, OT-995 14h
Ace 800 MHz Armv6 384 Mb RAM, OT-995 1,4 GHz Armv7 512 Mb RAM
Ot-995 van videóhívás és Android 4.0
Szerintem jól látszik hogy ugyanazért a pénzért az Alcatel erősebb, jobb tudású és modernebb készüléket ad (az Ace-t ráadásul könnyebben meg lehet akasztani).
Szóval 100k alatt nem szabad Samut venni, mert az árából tuti kijön egy erősebb teló (20k alatti kategória meg egy vicc).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!