Mit gondoltok a Samsung Galaxy Y telefonról? Megéri megvenni? Nem túl elavult? Akiknek van ilyen azok azt is irhatják, hogy milyen tapasztalatjaik vannak vele?
Értem és tudom milyet kellene venni-.-
De sajna romániában nem elterjedt Huawei márka vagyis van pár régebbi touch-os telefonja de azok zárt oprendszerű telefonok amik nem az igaziak ;)Szóval ilyent nem tudok venni Live-ról meg annyit,hogy 999 lei ért van ami átszámitva olyan 60-65 ezer forint kb. :D
Ám miért elavult? A processzora 832 mhz és gyárilag felhuzott processzor jó nem armv7 :) de akkor is a kamera az "szar" :D
Azért mert lehet jobbat is kapni ennyiért.
Az a 832 MhZ azt a Samsung a gyárban felhúzta 600-ról.
"Szia! Nekem Samsung Galaxy Y telefonom van. Szerintem egészr jó telefon, ahhoz képes, hogy van rajta wifi és gps."
Hát te se láttál még jó telefont. Megvetted a galaxy név alapján ezt a fost és most itt ajnározod mint korábban a haverjaid.
Már meg se lep, hogy nincs semmi arányod, ezért kár ma már regelni.
Ott az előttem írt huawei y200, keresztbe lenyeli reggelire, vacsorára meg már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!