Milyen telefonok vannak 30-50 ezer forint között amik jók? Írjátok légyszi a teljes nevüket :D
Én célom eddig egy Xperia mini pro.
Van azon kívül ami tetszik a sony ericsson live with walkman
és a ZTE skate
az 30-50 ezret arra értem hogy nem havidíjas, előfizetéses, hanem a telefon ára
mindegy írjátok már le légyszi az általatok legjobbnak gondolt telefonokat :) köszi :D
Live with walkman nagyon jó telefon, megéri az árát. Az xperianak a kijelzője nem tetszik, meg a mechanikája... nem egy tartós darabnak néz ki... Egyébként Galaxy Ace is jó választás lehet. (1.generáció) Nekem olyan van lassan 1 éve és tökéletes..:)
Ice
A galaxy ace-t nehogy megvedd!
Nem éri meg az árát, már a feléért is lehet kapni hasonló képességű telefont.
Egyébként meg szerintem is sony ericsson live with walkman.
Az a legjobb választás.
neem! galaxy ace- még szinte szidom is hogy menniyre elszálltak ezzel az árral pl: a videó felbontás 240x320 xD
egyáltalán nem tetszik
én teljesen a második kommentelő vagyok! :) gondolkodom az live with walkmanon, és a mini pro-n :DD
majd meglátom :)
az alcatelt csak azért nem merem megvenni mert hát.. alcatel
nem bízok meg benne
inkább sony ericssonos vagyok :D
Pedig ennyiért az Alcatel OT-995 a legjobb, az Alcatelnek van a legjobb ár/értékű telefonjai. De a SE Live is nagyon jó.
Yupiter
yupiter, és a mini pro-ról mit gondolsz?
ha valami nem jó vagy nagyon jó, bővebben is kifejtheted :)
Na szóval.
1x ZTE skate-et ne vegyél mert elavult mint az látszik is.
2x a sony-k nagyon jók csak picit kicsi a képernyőjük 3-3,2"
3x én teljes mértékben az alcatelre szavazok. Miért? azért mert a cég úgy mond megújult. A minőség fejlődése látszik már az OT 990-nel is elkezdődött.Az OT 995 az alcatel jelenlegi csúcs telefonja és amint látható s nagyon jó a hardveres felépítése is. Az ember ha meglátja az alcatel feliratot egyből arra gondol h egy nagy sz@r a telefon.Ez pedig azért van mert a múltban nem gyártott valami fényes telefonokat az alcatel és ez maradt meg az emberek fejében . Ezért sem adhatja a csúcskategóriás készülékét 60-70eFT-ért mert úgy se vennék meg,de ezzel az 50eFT árral nagyon jó ár /érték arányú telefonnak számít és lassan elfog terjedni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!