Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont vegyek Samsung...

Milyen telefont vegyek Samsung Galaxy Ace hez hasonló árban? Vagy maradjon az Ace?

Figyelt kérdés

Legfőképpen játszani kéne de sok pénzem nincs max egy Ace re de ehez hasonló áran jobb telefon van?

Előre is köszönöm az értelmes válaszokat.

2012. júl. 3. 22:07
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
10%

Szerintem semmi értelme a vitának..

Jó telefon az Ace, nekem semmi bajom nincs vele, tetszik rajta minden alkalmazás! Akinek nem tetszik, az meg így járt! Vegyetek olyat, amilyet akartok, nem kell beszólogatni azoknak, akiknek nincs vele bajuk. ;)

2012. júl. 20. 19:56
 22/24 anonim válasza:
0%
így van...:)
2012. júl. 21. 21:20
 23/24 anonim ***** válasza:
49%

Utolsó:

Hány felhasználót regeltél már ide?

És még van pofád is egyetérteni a saját válaszoddal?

2012. júl. 21. 21:27
 24/24 anonim ***** válasza:
Nem akarok vitázni de nekem van egy zte bladem szeretem ha armv7-es lenne még jobban szeretném barátom ace-t sokat nyomkodom de a felbontás borzaszto az egész kinézete iphone klon csak szarabb csunya műanyag kamerája rosszabb mint a a bladeje é ls anno a blade ujjonan sem volt ennyi nekem megy nfs shift, dead space, mass effect ,modern combat sandstorm, nova 1,2 ,néha laggol de a 4.0-val jól fut szrerintem 30-ért is van jobb az ace képe trágya (pixelszámolás rajta egész jó, csak ne veszitsd el hol tartottál) xDD acet ne vegyél 800*480-as felbontás alá ne menj mert élvezhetetlen komolyan
2012. szept. 26. 15:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!