Milyen telefont vegyek Samsung Galaxy Ace hez hasonló árban? Vagy maradjon az Ace?
Legfőképpen játszani kéne de sok pénzem nincs max egy Ace re de ehez hasonló áran jobb telefon van?
Előre is köszönöm az értelmes válaszokat.
Ha nem 50 lenne az ára nem szidná senki.
Annyiért lassan már dupla magos procival jönnek ki telók, de szinte az összes minimum armv7 ennyiért pl. alcatel ot 995...
De látom azt nem tudod leírni, hogy mi a jó benne..
Van egyáltalán ilyened?
Nem is tudnál...
Ahhoz képest, hogy állítólag van ilyened egy kibaxott mondatot nem tudsz róla írni, hogy miêrt is jó...
Szerintem többet használtam, mint te...
Mekkora összegbe fogadjunk, hogy nincs ilyened?
Szvsz azt se tudod ki vagyok, csak pofázol itt. (Az egyik legnagyobb magyar t-pont szervízének vagyok a vezetője, csak mellékesen)...
Ja:
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..
Attól még, hogy beregelsz ide mittomény hány felhasználót, baldman, heni008 meg ki tudja hány ezenkívül, nem lesz jobb az ace. Ugyanúgy marad egy másféléves cucc, amiben egy legalább 3 éves hardver van...
"a sony telefonok eddig sem voltak valami jók "
Ki a tököm foglalkozik a sony-val? Én az első válaszban is az alcatel-t ajánlottam először...
Az már más kérdés, hogy a sony jobb, de akit a samsung fizet, hogy minél többen regeljenk ide és ajnározzák a xarukat...
Ja, hogy megnyugodj.
Jó telefonnnak mondható az ace...
Csak nem 50k-ért... Hanem max 25-30-ért, mint a többi hasonló képességű telefon...
92%-kal nyilván okosabb, mint te, és láthatóan jobban is ért hozzá, mint te.
Ezen kár is vitatkozni.Az Ace-szel a legnagyobb baj az, hogy még most is kétszer annyiba kerül, mint amennyit érne.Ha nem többször...és ezt te is szépen beláthatnád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!