Mi a véleményetek a Sony Ericsson mini pro-ról?
én is ezt néztem ki magamnak!, jövő héten veszek :D
na akkor:
javított betekintési szögű ledes 320x480 pixel felbontás, 3"(hüvelykes)
1Ghz processzor, 512 Mb RAM, 320 Mb tárhely(kép, zene alkalmazás... stb)
teljes qwertz vagy qwerty billentyűzet 4 választónyíllal
720p videófelbontás ami már HD, 5 megapixeles kamera,vaku, android 2.3.3 rendszer
Bravia Engine, ami szépen javítja a képeket, és világossá teszi a képernyőt, ha felhúzod, még nappal szembe/háttal is látod, nem kell takargatni a kezeddel
előlapi kamera, fényérzékelő, én már láttam hogy milyen a telefon esküszöm nagyon gyors :D
Semmi akadás! még a nagy játékokat is szépen viszi! Én a t-mobilenál dominósan interneten rendelem meg 47ezer forintért. Te hol, és mennyiért? :)
hardveresen is és szoftveresen is javítva van az elődjeihez képest! (x10 mini és mini pro)
ennek a telefonnak nem voltak ilyen problémái, talán ha hibás volt elromlott vagy az inkább az x10 mini pro volt az ami így vacakolt...
Jó ez a telefon, ennek hidd el hogy nincsenek ekkora hibái, az x10 mini proról hallottam sokat hogy lefagy, wifi hibák... stb
de nem ez! - ez már elég komoly telefon :) nem fog cserbenhagyni ilyen wifi bajokkal meg fagyással
nézd csak találtam neked egy videót ezt nézd meg az elejétől a végéig :)
http://www.youtube.com/watch?v=RhxA7jxM-4o
egyébként én rendelni fogom a t-mobile-nál 46ezer forintért
én a live with walkmanon is gondolkodok
(első kommentelő vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!