Sony Ericsson xperia x10 mini prom van. Ha egy szám zaklat és tiltólistára szeretném tenni. Hogy kell? Mert sehogy sem tudom megtenni!
óó telefonon keresztül ne félj senkitől! :)
1. fogod és állandóan fel kell venni majd kinyomni :DD
hidd el nekem NA AZ A LEGIDEGESÍTŐBB és 2 napon belül úgy tiltólistára teszi magát, hogy többet nem fog zaklatni mert leszedted a pénzt a telefonjáról! xD
2. vagy összejöttök a haverokkal, felveszed kihangosítod, leteszed és röhögtök rajta, miközben azt is mondod neki hogy a tied töltőn van, és nem merül le! :D
3.Hívd fel te és zaklasd te is
komolyabbra fordítva: szerintem mondd meg neki, hogy rendőrséghez fogsz fordulni ha nem hagy békén
A biztos megoldás: ha tudsz vegyél új sim kártyát és nem lesz meg neki a számod :)
egyébként nem tudom a tiltólistát :(
de komolyan! - beviszed a rendőrségre a TELEFONT sim kártyástól... odaadod nekik megmutatod hogy melyik az a szám ami zaklat, és feljegyzik
és ha rejtett számról hív, akkor a kártyát valahogy meg tudják nézni hogy kiírja a számot, és feljegyszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!