Kölyök kérdése:
OnLive xperia play?
Figyelt kérdés
Az onlive-t felraktam az xperia play-emre és megy is csak az a baj, hogy konzollal nem tudom irányítani hogy kell beállítani ezt a bajt? És azt is, hogy hol kell a játékokat megvenni? és meddig marad az meg? Valaki segítsen aki használója ennek az alkalmazásnjak2012. júl. 3. 18:00
1/2 anonim válasza:
attol fugg,hogy egyátalán hogy raktad rá ha a goole playrol telepítedted akkor ok mivel ha más oldalrol toltoted le akkor nem fog mukodni mivel akkor nem konfabitilis a controlerekkel sem de ha a playrol toltod le az onlive megtudja mien mobilod van.Vagy a beálításoknál van a controler segint is megoldásnak.Tudod ahoz képes,hogy az xperia playbol mekkora dolgot csináltok nem akkora cucc. Simán ugyanaz mint egy feltulbozottabb psp go és ezt én,egy nagy ps fun mondja. Gyorsan lemerul lemaradt a az uj kézikonzol generáciorol Szerintem propáld meg rootolni ha ugy se megy akkor még gondolkozok még rajta
2/2 anonim válasza:
rootold amugy a lenti választ is én írtam bocs a helyesírásért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!