Telefont szeretnék venni és úgy döntöttem részletre veszek telefont max 80 ezer forintig. Nézegetem a mobilarena.hu tesztjeit és 3 variációm van. Samsung Galaxy S Plus, Motorola Defy + és Nokia Lumia 710. véleményeket kérek felhasználóktól. Tipp?
a samsung és a defy azt nagyon nem ajánlom. Noki az még esetleg de az más tészta WP7 nem android
én ezeket ajánlanám : [link]
vagy
vagy
vagy
az utolsó kettő 2 magos procival szereltek fel
Amint látod én Sony párti vagyok azért mert amennyit fizetsz azt is kapod, nem beszélve a jó optimalizáltságról .
Sonytol ebben a honapban join n ki a GO is. Ha olyan teelefon kell amit elovehetsz esoben is akkor ezt ajanlom. Szep es nagyon strapabiro mobionak igerkezik.
Amiket felsoroltal abbol meg a defy az ami birja a strapat.
A samsung nem a kedvencemde nem olyan nagyon rosz csak draga azert ami pluszt kapsz tole. A nokia 710 megint nem rosz valasztas bar teny androidra tobb az alkalmazas jelenleg. A telefon viszont stabilan birja a hasznalatot.
Szerintem a Windows Phone 7.8 frissítéssel korrekt lesz a Lumia is!:))
Lehet, hogy nincsen hozzá szarásig alkalmazás, de ami van az bőven elég.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!