Ti melyik mobilt vennétek meg ezek közül?
Figyelt kérdés
Sony Ericsson Xperia Ray, Samsung galaxy ace, Motorola Defy+.2012. jún. 11. 20:40
1/11 A kérdező kommentje:
A sonyn gondolkodom nagyon, de sokat használnám netezésre, és tartok a túl kicsi képernyőtől...
2012. jún. 11. 20:42
2/11 anonim válasza:
Xperia Ray vagy Defy+. Ace semmiképpen. Ray, ha kell 8MP kamera, Defy+, ha strapabíróbb kell.
3/11 anonim válasza:
Én a defy+-t venném mivel ismerősömnek is ilyen van mentünk az utcán véletlen elejtette semmi baja se lett.
4/11 anonim válasza:
Ray. Ha első okostelefon, mindenképp. 3,3 elsőre nem olyan vészesen kicsi, elsőnek megteszi. Nekem most 3,3"(Wave) után 3,7"(Lumia 710) van, de igazából tapasztalataim alapján 4,3" az ideális. (Nekem, és nincs kicsi kezem, 190 cm magas vagyok.) Mindenesetre nem nehéz megszokni a nagyobbat, de hardveresen a Ray veri a másik kettőt, Ace.t mindenképp!
5/11 anonim válasza:
Én a Ray-t mondanám, egyik ismerősömnek van is, fogtam is a kezembe, hát nagyon gyors szaggatásmentes bár ilyen hardvertől ez alap, netezésre kiváló, nem olyan kicsi az a kijelző amennyire tűnik. És szinte mindegyik játék akadásmentesen fut rajta. :)
6/11 anonim válasza:
Én is a rayt ajánlom.
Netezésre tökéletes, nem zavaró a kis képernyő, hardverben jobb a többinél, és a kamerája is.
Elfut rajta minden játék.
Egyébként az ace, hogy került egyáltalán szóba?
Az egy hulladék telefon 30000-rel fölárazva.
7/11 A kérdező kommentje:
Esetleg Lg Optimus black??? Nagy kijelző miatt jött szóba.
2012. jún. 17. 21:03
8/11 anonim válasza:
Az LG nem tud normális szoftvert csinálni.
A Ray oda-vissza alázza a Black-et is és az Ace-t is.
A Defy+-t meg csak akkor ha kell a cseppállóság (nem víz, hanem CSEPP)
9/11 anonim válasza:
A galaxy ace-t nem lehet kommentálni, olyan szar..., ezek közül én rayt vennék
10/11 anonim válasza:
ray mindenkép mert ray de amúgy komolyabban a nagy kijelző több áramfogyasztás = gyorsan lemerül a ray-al nincs ilyen probléma de attol függ mire kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!