Megéri megvenni a Nokia asha 302-t?
Szeretnék venni egy Nokia asha 302-t nagyon tetszik a telefon. Szerintetek megéri?
Akinek van ilyen telefonja vagy volt kérem csak az írjon véleményt! Köszönöm.
Ja, és hány nap az üzemideje?
sziasztok!
most én is gondolkodom egy ilyen telefonon, mert elegem van, hogy 1 napot SE bír ki az androidos telefonom, pedig csak a fbookot használom meg emailek jönnek-mennek, kicsit túlzásnak tartom, hogy ennyitől lemerül kb. 5 óra alatt.
Azt meg tudjátok mondani, hogy facebookra és gmailezésre jó-e ez a telefon? Meg lehet osztani képeket vele fb-on?
Én most vettem egy ilyen telefont fehér színben.
Féltem a Nokiától, mert az utóbbi időben nekem nem jöttek be a telefonjaik, de ez szuper készülék!
Akinek nincs szüksége okostelefonra, vagy nem szereti őket, azoknak ez az egyik legjobb nyomogatós telefon.
Könnyű a menüje, gyors a wifije, nekem nagyon tetszik, nagyon pofás készülék.
A zenelejátszója szuper, jó hangzása van, sokáig bírja az aksija.
Nekem nagyon bejött, nem bántam meg, hogy megvettem, imádom! :)
erre a telefonra lehet játékokat letölteni? nem tudom ezen a telefonon hogy hívják a letöltős részét, samsungon mondjuk play aruháznak. ezen a telefonon is van?
(bocsi hogy itt kérdezek) :))
Bocsi,hogy így belekontárkodok.
Olyan kérdésem lenne, hogy tudok Vibert, Skypeot, meg hasonló programokat telepíteni erre a készülékre??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!