Ilyen telefont szeretnék venni, de gondoltam megkérdezlek titeket, hogy mi újság vele, mert mostanság elég sok okostelefon van, ami sz*rt sem ér, mert mindig elromlik.
Állati gyors, S Voice nem olyan jó, Siri másolata, de a közelébe sincs, nagyon szép képeket készít, műanyag anyaghasználat (dönsd el hogy jó vagy nem), kijelzője közelről nem szép. Asszem ennyi.
Yupiter
2012. júl. 1. 21:20
2/17 anonim válasza:
hallod nagyon dárga ajánlanám a Samsung galaxy Gio 30 ezer és nagyon jó nekem is olyan van ! vagy egy Sony Ericsson Xperia neo ez a neo nagyon jo telefon és 60 70 ezer forint körül mozog de ahogy gondolod de ne agymár ki enyi pénzt egy telefonra ... fölösleges ! és a galaxy s 3 fél nap alatt simán lemerül .. de tetod
2012. júl. 1. 21:36
3/17 anonim válasza:
Gio t ne vegyél!
Ennyiből tudnál venni Huawei y200 at, ami mindenben jobb.
Yupiter
2012. júl. 1. 21:39
4/17 anonim válasza:
gio val mi a bajod ?
2012. júl. 1. 21:40
5/17 anonim válasza:
2012 ben azért elvárom, hogy képes legyen flash megjelenítésére, autofókusz sincs benne, és a TouchWiz nevetséges.
Yupiter
2012. júl. 1. 21:42
6/17 anonim válasza:
autofókusz van benne ! hát a többi igaz de attol füg mire akarod használni ! telefonálásra tökéletes nem akad jo fényképeket csinál nekem enyi elég :)
2012. júl. 1. 21:46
7/17 anonim válasza:
Én ma próbáltam, nem jó. A kijelzőjét hiába hype-olják, csúnya marad, és nem is gyors. Egymás mellett teszteltem egy OT-995-tel (a teszt egy weboldal nagyon sok flash-sel), és meglepő módon az OT-995 volt a gyorsabb, pedig kevesebb mint harmadába kerül. Ha csúcskategóriás telefon kell, One X-et vegyél, a többi vicc hozzá képest.
2012. júl. 1. 21:47
8/17 anonim válasza:
Nekem nagyon gyors volt, gyorsan indította el az alkalmazásokat, flash tartalmakat is gyorsan betöltötte, de viszont a menü szaggatott. o.O
Yupiter
2012. júl. 1. 21:55
9/17 anonim válasza:
Nagyon jó teló
Csak ajánlani tudom
2012. júl. 1. 22:03
10/17 anonim válasza:
"meglepő módon az OT-995 volt a gyorsabb, pedig kevesebb mint harmadába kerül. Ha csúcskategóriás telefon kell, One X-et vegyél, a többi vicc hozzá képest."
Mit szívsz?
One X-nél mellesleg gyorsabb, nagyobb az akkuja és a kamerája is jobb minőségű képeket lő...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!