Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Tegnap vettunk egy samsung...

Tegnap vettunk egy samsung galaxy minit. Hazahoztuk, elkezdtem vele szorakozni, aztan raraktam a toltore es ugy neteztem. Ereztem hogy melegedik. Az baj?

Figyelt kérdés
Szoval tegnap amint hazahoztuk a keszuleket, elkezdtem hasznalni, es hasznalat kozve a toltore raktam. Nagyon felmelegedett, ezert hagytam hogy had toltson. Kesobb mikor feltoltott, levettem a toltorol es felmentem a marketre totogetni. Letoltottem par jatekot es jatszottam. Eszrevettem hogy megint meleg. Ez a folmelegedes nagy baaj? Kerlek irjatok minel hamarabb. Ez az elso androidos telom szoval nem nagyon ertek ehez. Elore is koszi a valaszokat (ui: telorol vagyok esnincs ekezet, szoval bocsi a hianyossagert)

2012. júl. 1. 14:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
75%
#1 nincs mindenkinek pénze rá te köcsög fasz.
2012. júl. 1. 16:15
 12/16 anonim ***** válasza:
Xperia Mini pro okostelefonom is melegszik, főleg ha erősebb erőforrást igénylő alkalmazásokat használok párhuzamban többet is. arra is volt példa, hogy töltés közben kellett telefonálnom, ekkor érezhetőebb volta készülék hőtermelése, utána hagyod picit pihenni, semmi baja nincs, beáll rendes hőmérsékletre! Csak hogy az Iphone kommentjére viszatérjek, némelyk androidos masina erősebb processzorral és hardverrel van megáldva. Ő pedig ha ilyet samsungot vett, hát szíve joga! Mindenki azt vesz, ami a pénztárcájához ki van mérve és amit venni akar!maga érez!
2012. júl. 2. 10:01
 13/16 A kérdező kommentje:
Koszonom az utolso valaszolo kommentjet. Valo igaz hogy mindenkinek joga van eldonteni hogy milyen keszuleket vesz es nagyban bedolyasolja hogy a penztarca mit enged.
2012. júl. 3. 10:14
 14/16 anonim válasza:
ha tüzforró akkor jó..
2012. júl. 3. 13:35
 15/16 A kérdező kommentje:
Meg egy kerdes. Az termeszetes hogy kb naponta toltom a telefont? (persze gyakori hasznalat mellett.) Szerintem ha nem nyulnek hozza, akkor kibirna ket - ket es fel napot is. Ez okostelefonoknal normalis?
2012. júl. 4. 13:07
 16/16 anonim ***** válasza:
Persze, a haveromnak a ZTE Bldje 6 óra alatt lemerült,úgy hogy folyamatosan játszottunk vele
2012. júl. 9. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!