Samsung galaxy S3 vagy LG Optimus 4X HD?
Nagyon szeretem mind a két telót de a samsungokban nem bízok... lehet talán azért mert még egyszersem volt... az LG t viszont imádom, szeretném a véleményeteket kérni hogy melyiket válasszam.
Azaz LG tud annyit mint az sgs3???
Tud annyit, elég hasonló.
Bár nekem az LG nem igazán jön be, meg az emberek többségének sem, ha neked amúgy is az tetszik akkor vedd azt.
Hardveresen hasonló, mindkettőben 4 magos, hasonló proci van, 1 GB RAM, 8 Mpixel-es kamera, 1080p @30FPS videó, kijelző majdnem ugyanakkora, LG-be viszont ezerszer jobb kijelző van (SGS-be AMOLED, ami szvsz nevetséges, LG-be IPS, ami a jelenlegi legjobb kijelző).
Mindenképpen LG.
Igaz Antutun pár száz ponttal kevesebbet kap,de olcsóbb is, és láttad már hogy néz ki az S3?
Láttam hogy néz ki az s3 és őszintén bevallom KINÉZETRE jobb mint az LG. De annyi rosszat hallottam a gyártórol hogy nem tudok benne bízni.
A másik annyi LG terméket láttam ami már 4-5 éve kiválóan működik. De most egy jó telefont szeretnék venni ami sokat tud és megbízható.
Dehogy,semmiképpen.
A htc one x drága,gyorsan merül,és nem lehet bővíteni,bármit csak htc-t ne.
Értem. Köszönöm a válaszokat sokat segítettetek vele!
Asszem megvam a nyertes teló! =) ;)
Nos pont ma hallottam hogy "felrobbant" egy SGS3 és nekem ennyi bőven elégvolt hogy lemondjak róla.
Úgyhogy mármennyire is leszolják de az LG Optimus 4x HD-t választom!
Info a felrobbant lelórol:
Egy 16 gigás SGS3 200k (akciósan).
Egy 32 gigás HOX 160k.
Még a HTC One XL is olcsóbb az SGS3-nál (az kb 190k).
Mégis miről beszélsz akkor?
Gyorsan merül? Igaz, de ez az okostelefonok 100%-áról elmondható.
SGS3-hoz képest nem merül sokkal gyorsabban.
Nem bővíthető? Igaz. De az a 32 giga (tisztán kb 27) kinek nem elég?
Amúgy kérdező: hülyeség ez a felrobban, csak ez miatt nem vennék LG-t.
Én még mindig azt mondom, hogy HOX-al járnál a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!