Melyiket ajánlanátok LG optimus black vagy samsung galaxy s?
Ezek közül én inkább a Blackre szavazok, annak legalább a kijelzője jó.
De leginkább egyiket se, olcsóbban kapsz OT-995-öt.
Nna, Jolinar sír a PenTile miatt.. :)
Teljesítményileg jobb az SGS, csak ahogy GYIK-en mondani szokták: A felbontása már elavult régóta.. De igaz, már 2 éves készülék.
Te mindigis a kijelzőn voltál kiakadva. Nekem az LCD gagyinak tűnik. De nem te veszed meg a készüléket, szóval ne magadnak ajánlj. A kérdezőnek is le kellett volna írnia a feltételeit, hogy mit szeretne 1 okostelefonon csinálni, mivel így csak mindenki azt tudja leírni, ami neki tetszik.
Utolsó:
480x800 felbontás már miért lenne elavult?
Nem is ezzel van a gond igazából, hanem a Pentile Matrixszal.
Ezt olvasd el.Amióta egyszer kilinkeltem, egész sokan rákaptak.
Továbbá.Az SGS féle amoled még a régi gyártástechnológiával készült, az a nagy problémája, hogy a kék subpixelek baromi gyorsan kiégnek, és perec.
Jolinar is joggal húzza a száját emiatt.
Azért ajánlottam egyébként inkább az SGS-t, mert szoftveresen valamivel normálisabb romot és UI-t gyárt a Samu, bár így is trágya sok más gyártóhoz képest.Az LG-nél viszont még mindig jobb.Igazából komoly dilemma ez a két teló, mert egyik sem jobb a másiknál.
Az olcsóbb-jobb vétel, meg ahogy Jolinar írta is, az Alcatel OT-995
Nem az a lényeg, hogy 2134o234234234x-os nagyításnál mennyire látod a kijelzőt.
Ha ennyire tetszik, akkor vegyél sokat belőle.
Nem én találtam ki, hogy elavult a 480x800-as felbontás, hanem gyik-en ez a divat..
Nem fogod 100x-os nagyításban nézni a kijelzőt..
Talán egyik sem éri meg, de akkor sem annyira rossz a kijelző, hogy az miatt váltson valaki 1 LG-re.
Talán az új készülékek közül kéne választanod kérdező(1mag, ICS, stb.. a régebbieknél talán jobb lehet. Asszem az L7 is ilyen, meg az egyik új HTC, asszem a One V, de azokat keverem).
Optimus L7: 4,3"-re 480x800 pixel felbontás.
One V: 3,7-re 480x800 felbontás.
Ha az újabb modelleken is előszeretettel alkamlazzák, akkor miért is lenne elavult.
Nem abból kell kiindulni, hogy 2-3 hülyegyerek itt a GYIK-on mit mond.Mellesleg az ugyanakkora felbontás miatt a One V-nek szebb a képe, mert kisebb a kijelző méret, így nagyobb a négyzet inchenkénti pixelsűrűség.
A Galaxy S és az Optimus Black között annyi a különbség, hogy az SGS Samoled technológiás, a Black meg az iPhone-ból ismeretes IPS panelt kapta.A kijelző méret és a felbontás ugyanakkora, 4"-en 480x800, így a pixelsűrűség is ugyanakkora.Ha a kijelzőt vesszük figyelembe, akkor az LG a nyerő, plusz azért mert van led villanó.Hardver és a jobb szoftver miatt meg az SGS, ezért kb equal a két teló döntés szempontjából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!