Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyiket ajánlanátok LG...

Melyiket ajánlanátok LG optimus black vagy samsung galaxy s?

Figyelt kérdés
2012. jún. 7. 15:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Azért van ezeknél, ebben az árban sokkal jobb vétel is, de ha mindenképp eközül a kettő közül akarsz álasztani, akkor SGS.
2012. jún. 7. 15:17
 2/11 anonim ***** válasza:

Ezek közül én inkább a Blackre szavazok, annak legalább a kijelzője jó.

De leginkább egyiket se, olcsóbban kapsz OT-995-öt.

2012. jún. 7. 15:28
 3/11 anonim ***** válasza:

Nna, Jolinar sír a PenTile miatt.. :)

Teljesítményileg jobb az SGS, csak ahogy GYIK-en mondani szokták: A felbontása már elavult régóta.. De igaz, már 2 éves készülék.

Te mindigis a kijelzőn voltál kiakadva. Nekem az LCD gagyinak tűnik. De nem te veszed meg a készüléket, szóval ne magadnak ajánlj. A kérdezőnek is le kellett volna írnia a feltételeit, hogy mit szeretne 1 okostelefonon csinálni, mivel így csak mindenki azt tudja leírni, ami neki tetszik.

2012. jún. 7. 16:24
 4/11 anonim ***** válasza:

Utolsó:

480x800 felbontás már miért lenne elavult?

Nem is ezzel van a gond igazából, hanem a Pentile Matrixszal.

[link]

Ezt olvasd el.Amióta egyszer kilinkeltem, egész sokan rákaptak.

Továbbá.Az SGS féle amoled még a régi gyártástechnológiával készült, az a nagy problémája, hogy a kék subpixelek baromi gyorsan kiégnek, és perec.

Jolinar is joggal húzza a száját emiatt.

Azért ajánlottam egyébként inkább az SGS-t, mert szoftveresen valamivel normálisabb romot és UI-t gyárt a Samu, bár így is trágya sok más gyártóhoz képest.Az LG-nél viszont még mindig jobb.Igazából komoly dilemma ez a két teló, mert egyik sem jobb a másiknál.

Az olcsóbb-jobb vétel, meg ahogy Jolinar írta is, az Alcatel OT-995

2012. jún. 7. 16:33
 5/11 anonim ***** válasza:

Nem az a lényeg, hogy 2134o234234234x-os nagyításnál mennyire látod a kijelzőt.

Ha ennyire tetszik, akkor vegyél sokat belőle.

Nem én találtam ki, hogy elavult a 480x800-as felbontás, hanem gyik-en ez a divat..

Nem fogod 100x-os nagyításban nézni a kijelzőt..

Talán egyik sem éri meg, de akkor sem annyira rossz a kijelző, hogy az miatt váltson valaki 1 LG-re.

Talán az új készülékek közül kéne választanod kérdező(1mag, ICS, stb.. a régebbieknél talán jobb lehet. Asszem az L7 is ilyen, meg az egyik új HTC, asszem a One V, de azokat keverem).

2012. jún. 7. 16:53
 6/11 anonim ***** válasza:

Optimus L7: 4,3"-re 480x800 pixel felbontás.

One V: 3,7-re 480x800 felbontás.

Ha az újabb modelleken is előszeretettel alkamlazzák, akkor miért is lenne elavult.

Nem abból kell kiindulni, hogy 2-3 hülyegyerek itt a GYIK-on mit mond.Mellesleg az ugyanakkora felbontás miatt a One V-nek szebb a képe, mert kisebb a kijelző méret, így nagyobb a négyzet inchenkénti pixelsűrűség.

A Galaxy S és az Optimus Black között annyi a különbség, hogy az SGS Samoled technológiás, a Black meg az iPhone-ból ismeretes IPS panelt kapta.A kijelző méret és a felbontás ugyanakkora, 4"-en 480x800, így a pixelsűrűség is ugyanakkora.Ha a kijelzőt vesszük figyelembe, akkor az LG a nyerő, plusz azért mert van led villanó.Hardver és a jobb szoftver miatt meg az SGS, ezért kb equal a két teló döntés szempontjából.

2012. jún. 7. 17:05
 7/11 A kérdező kommentje:
Mindkét telefon jo de én arra vagyok kiváncsi h melyiknek szebb a menü rendszere vagy melyiket könyeb kezelni , melyik kézhezálló, melyiknek szebb ugymond a belsö felépitése meg ilyesmi! És azt mondátok mèg h ezen az áron lehet venni jobbat, na de az a jobb lesz ilyen megbizgató mint ez a két márka???
2012. jún. 8. 16:32
 8/11 anonim ***** válasza:
Mennyi a keret? Az LG és a Samsung pont a legkevésbé megbízható, ezeknél csak jobbat kaphatsz.
2012. jún. 8. 17:19
 9/11 anonim ***** válasza:
Olcsóbban ott az Alcatel OT 995, 4,3-as kijelzővel, HDMI csatlakozóval és lesz rá ICS, azaz android 4.0.x frissítés a nyár folyamán.Ezért ez jobban megéri, mint akár a Black, akár az S+.
2012. jún. 8. 17:38
 10/11 A kérdező kommentje:
Ja èrtem és a frissitéseket hogy tudnám majd megfelelôlen telepiteni a telora???
2012. jún. 8. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!