Van tippetek, milyen telefon lenne a legmegfelelőbb?
Szeretnék új telefont venni, de nem értek hozzá. Ezek a szempontok:
- kb. 80 ezer HUF a felső határ
- ne legyen nagyobb, mint 4"
- a kijelzője legyen szép - ez az egyik legfontosabb (felbontás főleg és színek)
- ha lehet, ne gagyi anyagból legyen (nem kell, hogy titániumból legyen, de ne recsegjen-ropogjon)
- nem kell bele legcsúcsabb hardver, de azért két hónap után ne lehessen rásütni az "ELAVULT" címkét
Nézelődtem sok felé, sok modellről olvastam, de nincs tapasztalatom. Aki jártas ebben, tudna ajánlani a fenti szempontoknak kb. megfelelő telefont?
"ha lehet, ne gagyi anyagból legyen"
Tekintve, hogy a csúcs Samsungok is gagyi műanyagból vannak, szerintem 80k -ért nem kapsz egyik gyártótól sem minőségi anyagokból összetett telefont.
Ha az összeszerelés és a jó anyaghasználat kell akkor leszűkíthetjük a kört a HTC-re.
És HTC One V talán a legjobb ennyiért, nem nagyon több, mint 80k. Hardver ennyiért nem rossz, kijelzővel nincs baj, 3,7".
Bár ha tényleg szép kijelzőt akarsz akkor IPS-es kell, de az nincs ennyi pénzért.
Sony Xperia U
Ez kell neked :DD
3,5" szép kijelző
jól összeszerelt
jó kamera
2 magos proci --> még 2 év múlva se lesz elavult
t mobilnál 60k körül van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!