Melyik telefon lenne a legmegfelelőbb választás?
Szeretnék egy új mobilt a jelenlegi helyett. A következő dolgok lennének fontosak:
- lehetőleg ne merüljön le fél nap alatt (wifit nem szoktam bekapcsolva tartani)
- ne legyen túlságosan "törékeny", jó legyen a felépítése
- legyen gyors
- legyen szép
Ami leginkább tetszik, az az Xperia X10 mini pro (pontosabban inkább az utódja, ami ki tudja, mikor jön ki még), a HTC Legend (meg a Desire is, csak arról azt olvastam, hogy az akksija elég kevés ideig bírja, meg nem is használnám ki a rengeteg lehetőségét), a Samsung Wave és a Sony Ericsson Arc.
Ezen paraméterek alapján tudnátok valamit ajánlani? Ha valakinek vannak tapasztalatai a fentiekkel kapcsolatban, akkor ne tartsa magában :-)
[Most egy Nokia N97 minim van, de számomra nagyon lassú és vannak idegesítő dolgai, azt szeretném lecserélni.]
Samsung galaxy 3!
Nagyon jo telefon!csak ajanlani tudom!
Köszi az eddigi válaszokat :-)
Lány vagyok, szóval ez alapján az Xperia mini se esett ki :-)
Igazából teljesen alapvető szükségleteim vannak - telefonálni és sms-ezni szoktam, ébresztőóra, számológép, naptár, emlékeztető, ilyenek, netezni csak nagyritkán, de előfordul, szóval az nem fontos, hogy a világon mindent tudjon a telefon.
Szóval tudásban körülbelül bármi megfelel.
Ami nálam lényeges, az az akksi, meg hogy bírja a strapát, ne kelljen attól félnem, hogy ha egyszer leesik, akkor már keresztet vethetek rá.
A másik dolog, hogy gyenge pontom a dizájn, szeretem, ha nem tucatkinézetű a mobil, ha van benne valami kis különlegesség, a HTC-k minimalizmusa meg igen tetszik nekem.
Egyébként van valami negatívuma, ha kártyafüggetlenül veszem meg? Az eddigi összes telefonom szolgáltatótól van, és nem tudom, hogy van-e valami számottevő különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!