Mi a véleményetek a Nokia C6-rol, vagy a Nokia X6-rol, N97-röl vagy a sonyericsson vivazról? Esetleg a Htck-rol. Nem tudok donteni. Van kozte androidos és symbianos? . Melyik telefon lenne jobb választás és miért?
A Nokia C6 nem rossz.
A Nokia X6 kimondottan jó.
A Nokia N97 maximum elmegy.
A SE Vivaz Eeeeeee :S
HTC-k úgy éltalában is jók, Androiddal és WinMo-val nyomulnak. A legjobbak a listáról.
nekem htc wildfire-om van, imadom, mindent tud, amit az iphone, kedves, kis meretu, de szuper kijelzoju android.
fut rajta ezer alkalmazas, es meg egyszer sem fagyott le,a regi iphone 3-om viszont ketszer is.
Paromnak iphone 4-e van, az is fagyott mar.
HTC Touch diamond 2-m van és csak dicsérni tudom a telefont.
Internethasználat gyors, nem fagytam még én sem le pedig van h több alkalmazás is fut rajta 1szerre. Mérete is megfelel..nem az a böhöm ez sem..és külsőre is szép! :)
Szia.
Nekem HTC Incredible S-em van , most már 2 hónapja használom meg melóba is viszem ,minden nap sokat használom. Nagyon megbizható, volt előtte Iphone 3asom, lg optimus, meg egy windows-os touch diamond htc,de soha többé nem kell más!
Másrészt 2.2323....a legujjab android van rajta, jöhet bárki de nekem többet nem kell más op rendszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!